mysql servere yükleyemedim onun için ispro.net gecemedim . adamlara dedim sql u siz yükleyin. ücret istediler ve bardağı tasıran son damla oldu.
Bizim IsproNET olarak sizin siteniz üzerinde çalışma yapmamız doğal olarak insan kaynaklarının kullanımını gerektireceğinden dolayı ücretlidir.
Ayrıca dün ve bugün tekrar deneme hesaplari için başvurmuş olmanıza rağmen zaten önceden 2 kere deneme hesabı almış olmanız nedeniyle bu başvurularınız kabul edilmemiştir (bu bilgi e-posta ile de size gönderilmiştir).
Zaten iki kere deneme hesabı almış olmanıza rağmen ve başka bir firmadan web barındırma hesabı aldığınızı ve memnun olduğunuzu belirtmenize rağmen niye tekrar deneme hesabı için başvurduğunuzu da tam olarak anlayamadık. Bu konuda bize bilgi gönderebilirseniz seviniriz.
Ben pek önermiyorum kendisinde msnde destek almaya çalışırken beni pek kale almadılar. Çoğu soruma bilmiyorum dediler
MSN ile destek servisi zaten vermemekteyiz. Bu görüşmeyi kim ile yaptınız acaba? MSN ile resmi olarak destek vermemize rağmen ilgisiz davranan bir destek kişisi var ise uyarılacaktır. Yorumunuz için teşekkür ederiz.