odin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrardan merhaba arkadaşlar,
Ben haberodası yetkilisi arkadaş ile uzun bir görme yaptım bugün.
Kısaca özet geçmek istiyorum. Arkadaş kendi şirketine ortak almış ve bir takım projolere imza atmışlar.
bu dogrultuda işler istedikleri gibi yerinde gitmemiş. Ortakları kendisini tert etmiş.
Bende neden bizimle paylaşmadın bunu dedigimde, bir takım insanlara güvenerek webmasterlara defelarca gün vermesinden dolayı kendi iç dünyasında çok büyük üzüntü yaşamış ve yaşıyor.
Bana söyledigi üzere Allah'tan bir mani olmazsa bu hafta bir kısım ödemeleri gerçekleştirecek.
Ben kendisinede ifade ettim, bana açıklama yaptıgı durumu anlattıgı için ben alacagım olan ücreti en son almayada razıyım,
bu bağlamda insanların madur duruma düşecegini hepimizin başına bu tür olaylar geleceginden kendi açımdan susmaya ve haberodasina zaman tanımaya karar verdim.

Bu topicten sesleniyorum haberodasına, eger ki durumu yoksa para önemli degil helalı hoş olsun,
Ben webmasterlar ve kendi adıma söz aldım kısa sürede ödemeler olacak.
Bize düşen buna itimat ederek beklemek ne yapalım düşmez kalkmaz bir Allah.

Birileri şimdi neden 90 derece döndün vs diyebilir, ben baştan beri ifade ediyorum bana durumunu izah etsin para istemem diye ki böyle olmuş durumunu izah etmiş ve bende itimat etmişimdir.

Saygılarımla.

Tamam Durumu Kötü Olabilir Ama Bu Yazı 29 Sayfa Oldu İnsan Bir pm Atar Sana Hiç Olmazsa