S.a Arkadaslar yaklasik olarak bir yıldır uraştiğim sitemi satisa cıkardim

Site: Yollubunlar.Org

Pagerank Değeri : 4

Alt Sayfalarinin Pr Değerleri :

pr 1 > 52
pr 2 > 8
pr 3 > 151
pr 4 > 40

Expiration Date: 2008-02-21 05:55:36
Creation Date: 2007-02-21 05:55:36

Alexa Sirasi : 512.019

Getirisi: Bir ara adsense kayit olmusdum problemler cıkti uraşamadim
payads kayitli e-gold da 6 $ var o da dahil + ringofon da 3,5 $ o da dahil
(getiri fazla olacakti ama server problem di gunun %70 kapali olunca)

Hosting Dahil Değil

Banli Oldu Bir Yer : Yok

Kullandi Scriptler 1 : Anasayfada Wordpress+Seo+ ( Baya Bir Eklemeler Seo Teknikleri vs urastim)

Kullandi Scriptler 2 : Güzel sözler, günaydın mesajları, a�k,sevgi,arkada�,burçlar,haberler, �iir,güzel sözler,Müzik,oyun,e-kart,gazeteler,bebek isimleri,rüya tabirleri,rüya yorumları,güzel söz,sevgi,burç Html olarak hazirlanmis guzel sozler alani

Kullandi Scriptler 3 : PR Checker Pagerank Checker Scripti

Kullandi Scriptler 4 : Cinsellik Bilgileri - Cinsel Sağlık Sorunları Cinsel Bilgiler Scripti Sıfır db ile yeniden vericem(free script yazan arkadas yanlis anlamasin kuruluydu vermisken onuda vereyim)

Scriptler Dahil mi : Evet

Db Dahilmi : Evet ( Server Sorun cıktı tr karekterler ile ama o sekilde vericem)

Tekil Hit : Serverim Surekli Sorundu 24 saat acık kaldiği bir gun : 900 - 1000 arasi

Satma Sebebim Tr Karetker sorunu yasadim yaklasik 15 bin sayfam gitti hevesim kalmadi urassam yine eklerim ama
neyse alan arkadas hevesi ile cok kisa surede iyi yerlere getireceğinden eminim.Serverimda sureki sorun vardi
bu sebeple site tam calisamadi ama sağlam bir serverda cok iyi olucandan eminim.

istediğim fiyat : 700 ytl