Arkadaşlar Merhaba , kısa vade de aklımız da olan projeler için bir makina kiralamayı düşünüyoruz. İşin aslı Co-Location yapacaktık ama Tr'de ne kadar verim alabiliriz diye sıcak yaklaşmadık.
Aklımız da bi konfigürasyon yok , ben size projeleri belirteyim ona göre bi teklif sunarsanız sevinirim.
1- Kısa vade de 5 6 k bi Forum. ( 2,5 yıldır tanınan lakin Muyap tarafından hezimete uğratılmış : ) )
2- Download Center ( Buranın nasip olursa hit'i 20k'yı geçer diye düşünüyorum. Umarım düşündüklerim beni yanıltmaz. )
3- Blog. ( Max 1 2 k )
Şimdilik anlaşma noktasına kadar belirtebileceğim projeler bunlar. Yine aklımız da iskeleti oluşmuş bir proje var lakin bunu hayata geçirmeyi kısa vade de düşünmüyoruz. Sanıyorum onun için sadece özel bi dedicated kiralamamız gerekecek.
Evet , yapacağım iş bu. Ufak tefek kesintiler tamam lakin 1 günde 45 dk'ı geçen kesintiler olduğu an bana anlaşma fesh edilmiştir fax'ını gönderecek , iade yapacak firma lazım. Benimle alakalı kullanım hatalarında Meneged vermek zorunda değil kimse , ama dediğim gibi lokasyon ile alakalı bi problem de beni bağlamaz 46. dk fax gelmez ise iş Ticari Hukuk Mahkemelerine gider.
Kurumsal olması + Fatura kesmesi + Hizmet sözleşmesi en önemli unsur.
2 Aylık Peşin Teklifi bekliyorum. ( Cpanel dahil. )
Saygılar...