bende bu pazara yenı gırdım sayılır sitemı acalı 2ay oldu sayılırda adam gibi calısmaya baslayalı yaklasık 40 gun oldu. ve sitem su anda dizi izle kelimesi ile diziizle kelımesınde 3. sıraya cıktı. hit 11k rakamına ulastı. ama oldugum yere göre cok az bence. sadece zaman lazım. kalıtelı ıcerık lazım. diğer dizi sitelerıne gore farklı seyler yapmak lazım. mesela yakında butun dızılerı kendım upload etcem. kendı reklamımı yayınlamıs olcam

ben sunu anladım dizi izle kelımesınde 1. sırayada cıksan. dızılerı kendın upload etmedıkten sonra sabit user kazanmak zor. kazanan kazanmıs zaten

ha bende ne yaptım su an ıcın kendım upload etmıyorum ama sitemde uyelık sıstemı yapmadım diziyi izletmek ıcın sart surt kosmadım. siteyı 18+ reklamlarla dldurmadım. kırık lınklerı sureklı takıp ettım. genıs bi yelpazeye acıldım vs vs. ama sonucta 45 gun gibi bi rakamda 11k hite ulastım. yukarda bi arkadas demıs özgünluk. gercekten bu piyasada bu cok onemlı. artık derdım hit deıl ozgun olmak. sende bunu yap bence. en azından bellı baslı bi kac dızıyı kendın upload et. mesela her gun 1 diziyi. ben yakında bu ısleme baslıcam
HA BU ARADA UNUTMUSUM KAFA AZ DALGIN BU TİP Bİ SİTE 1 KİŞİNİN EMEGI ILE DONMUYO. MESELA BEN LINK ISLERI ILE VE ZAMANIM OLDUKCA VİDEO EKLEMEK ILE UGRASIYORUM. AMA BİR ORTAGIM VAR KI ALLAH HERKESE ÖLE BİR ORTAK VERRSIN. REKLAM ISINDEN HOST ISINDEN TUTTA DIZI EKLEME TAKIP VS ISLERINE FULL O BAKIYO. SAOLASIN CANİM ORTİM