öhöm öhöm bizde anlatalım,
88 yılının 19 mayıs perşembe günü Giresun'un Eynesil adlı küçük ama şirin olmayan ilçesinde doğmuşum.çocukluğumu hep top peşinde koşarak geçirdiğim için netle tanışmam biraz uzun dürdü.2000 yılında yeni bir internet kafenin açılmasıyla, biraz da şans ile orada çalışmaya başladım.tabi web sitesi yapma işerine falan girmedim o zamanlar ünlü olan pokemon sitelerinde dolaşıyorum

Yıl, geçen yıl, ekim ayı...
okuldayız, arkadaş bana geldi "vedat, olm bizim bi arkadaş var bu bilgisayar da site yapıyo büssürü para kazanıyo bizde girelim bu işe" dedi.tabi ben para lafını duyunca "girelim anasını satim" dedim ve girdik.
1 hafta sonra o bıraktı

ben ha gayret fireworks kullanmayı ve asp yi öğrendim.ilk olarak memlekete bi site açtık, şerefsizi bi hemşehrimin siteyi hacklemesi ile iyice sinirlendim memlekette olan abimi siteyi hackleyen çocuğu bi görmesi için!! yolladım siteyi geri aldık ama artık o siteden iyice isteğim gitti siteyi tamamen kapattım.sonra bi ibretialem diye site açtım onu da arkadaşlara verdim onlar ilgileniyo.sonra bi kaç site daha artık bu seviyeye geldik.hadi hayırlısı.....