Kesinlikle katılmıyorum 1 aydır bunun takıbındeyım ve dizi upload ediyorum ama benım ekledim kaliteli dizi ile kalitesiz dizi goruntu arasında daglar kadar izlenme farkı var...
Şimdi asagıdaki dizilerden bırını ben ekledim bırını baska bı arkadas aynı dizi ama arasındaki fark goruntu kalitesi ve benım ekledim 27mb diger arkadasın ki sanırım 19mb ve haliyle benden once eklıyor ya tabı ben ıkımızı 1024 baglantıyla hesap edıyorum...
YouTube - Avrupa Yakası 141. Bölüm Part 1 [www.EsenlerForum.com]
YouTube - Avrupa Yakası 141. Bölüm 1. Kısım 12 Aralık 2007
Dikkat edıyorum benım ekledime gelenler memnunlar goruntu kalitesinden ama işde youtube de şoyle bır olay var ekleyiş kım tarafından once eklendiyse o ilk sırada cıkıyor diyeceksin rating şuan dıger arkadasın ekledi benı gecmiş olsada ilk ben ratingde ondeydım fakat benden once ekledigi icin ve kb si düşük oldugu icin aramalarda o üstü cıkıyor yaf bende düşürürüm o kaliteye ve kb side otomatik düşer ama ben şahsen izlemem oyle goruntuyu mıllet nası ızlıyo anlamıyorum...
Yada aramalarda uste cıkmak icin baska bır yol uyguluyor olabılır arkadas 3 hafta ben usteydım bır videoda 200 k gosterım yapdırdımı bılıyorum ornek
YouTube - Avrupa Yakası 139. Bölüm 1. Kısım neyse demek ıstedım anlasılmışdır hani deveyi diken insanı ... yaranır hesabı kalitesiz sunmak lazım herhalde anlamadım valla 2 haftadır bu şekılde bu vadi icinde ekledim dıger dızıler icinde boyle ben kaliteli ekliyorum kalitesizler aramalardada gosterımlerdede on planda...