Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında birde ayrı bir konu var ama bu konu okadar 2yüzlülük yapılan bir konu ki sormayın gitsin 8) müşteri - satıcı ilişkileri ile alakalı olmayan bir konu satıcı - satıcı ilişkileri..

- Sürekli bir satıcı bir satıcıyı över günün birinde övülen batar öven satıcıda onu karalar
- Satıcı satıcıya karşı sürekli akıl verir durumdadır büyüklük taslamaya kalkar ama kendine hiç bakmaz
- Satıcı sürekli kendine bir model çıkartır ve o model satıcının yaptıklarını kopyalar durur
- Satıcı satıcının sitesindeki resimleri ve yazıları alır bundan rahatsız olan diğer kişi forumlara yazar araklayan satıcı ise onu senin sitenden almadım diye yan çizer.
- Satıcı sürekli birilerini kötüler bu sayede popüler bir satıcı olmaya çalışır aslında rezil olur kötülemeye çalıştığı adam bazen hiç unmadığı şekilde onu rezil etmiştir.
- Satıcı satıcıya sürekli yalan söyler benim 200 tane sunucum var diye halbuki 10 sunucusu bile yoktur diğer satıcının cevabı ise tabi tabi olur ve bu yalanı söyleyen satıcıda bu bir takıntı haline gelir onu 200 tane sunucusu olduguna ikna etmeye çalışır

vs..

Sadece müşteri - satıcı veya satıcı - müşteri ilişkileri garip değil alakasız ama satıcı - satıcı ilişkileri daha rezil sevyede halbuki ne alaka herkes işine baksın değilmi?
evet cok haklısın bu konuda yana yatan camura batan cok günümüzde

satıcı - müşteri arasında buna benzer bir takım şeyler oluyor zaten herkes bildi icin birde benim yazmam gerek yok.

asıl takıldım konu cok cuzzi bir fiyata host satanların yani kampanya yapıpta satanların bu işten karı oluyormu kampanya kar getiriyo bu soruyu paso kendime soruyorum.

ayrıca bişiye daha deyinicem affınıza sıgınarak bu piyasa düzelir diyorlar düzelicekmi bence dahada dibe batıcak böle giderse.