Şimdi bu konuyu açan arkadaşın bilgisizliğinden dolayı kutluyor ve soğukluk , elektriği aşarsanız diyipte bu arkadaşlara katılanlarıda ayrı bir kutluyor ve öpüyorum...
Ya dalgamı geçiyorsunuz yoksa ciddimisiniz gerçekten çözebilmiş değilim. VDSL in hız garantisi pop noktasına kadar pop noktasından sonra sana gerçekten temiz bir 8 Mbit veya 10 Mbit hat ulaşabileceğini zannediyorsanız yanılıyorsun. Hadi onuda geçtim yavaş yavaş kafanızda dönen tilkileride aslında burdan göremiyor değilim yada ben söyliyebilirim yerinize
EVDEN HOSTING hizmeti vermek olabilirmi para kazanmak değilmi amaç yoksa sonuçta hat var makine var müşterinize ne diyeceksiniz 8 katlı plazamız var Vs.Vs. Apt. 4. Katında Dc miz var dc ise kapıyı çalın sonra koridordan 2. sağ taraftaki oda odam dağınık olabilir kusura bakmayın bilgisayar masamın yanıdaki pcler işte onlar dc. Güldürmeyin beni DSL hat 100% uptime garanti edemez bunu hele hiç unutmayın fiber hatta eğer kablo kopmadıkça hat gitmez ayrıca IP olayını napıcaksınız 1 tane statik IP alıp 5 sunucuya yönlendireceksiniz yada 5 IP alıcaksınız acaba bunlar nasıl oluyorki diceksiniz

. Hadi hepsini geçtim bu sorunları aştınız ya biri odanızı temizlerken makinelerden birini kapadı yada babanız fişi takılı kalmasın diye çekti ozamanda Şikayetler kısmına konu olur ardından millette size kıs kıs güler hadi bakalım hayırlısı.