Yorum yapanlara tesekkür ederim... saniyorum geçtigimiz bir hafta içerisinde forumda ilgili tüm konulari okumusumdur... Link degisimi derken standart bir pagerank yükseltme çalismasi falan da degil yapmak istedigim... daha özel birsey siteme navigasyona bir de "CANLI DIZI" kategorisi eklemek istiyorum... Canli Maçlar, Canli TV var... bir de Canli Dizi olsun istiyorum bu tarz bir sitesi olup karsilikli olarak hem hitlerimizi yükseltecegimiz bir site ariyorum...
Yani körü körüne google'i aldatalim birbirimize link verelim PR miz yükselsin geyigi degil yapmaya calistigim... ama sorun su ki bu tarz bir basligi off topige bile actim kapattilar... yani buna link degisimi bile denemez daha ziyade bir proje ortakligi... ama sitede baska bir yerde izin verilmedi bunu konusmama...
Insanliga birseyler verme taraftariyim... ama uzmanligim web yada webmasterlik degil sadece hobim... otomotiv konusunda bir sikintiniz olursa yardimci olurum

yani biraz da herkes iyi bildigi konuda konusup digerlerinde dinlemeli... ben faydalandigim herseyin altina tesekkür notumu birakiyorum... benim de foruma katkim bu olsun ne farkeder?
Şuan için Rep puanı: 39 ile rahatlıkla konu açabilirsiniz.