Yeni domainların kısa süreleri sandbox a girmesi çok doğal bir durumdur , genelde ilk ay google üst sıralarda çıkarır sonraki ay en alta atar sonraki aylarda ise üst sıralara doğru yükselmeye başlarlar(spam vb. yoksa)
Bu arada maçları izleyebiliyor muyuz kesintisiz olarak

Dsmart dakileri izleyebiliyorum da , dijitürk dekileri denemedim. Sivas - Gs yi izleyebilcek miyiz şimdi siteden .)
3-4 ayri programdan 9-10 tane link sagliyorum her maca en azindan 1-2 tanesi kesintisiz çalisiyor... 1024 lük baglantilarla sorunsuz izlenebildigini söylüyor arkadaslar.. benim baglanti biraz daha iyi oldugu için benim yorumum pek önemli degil ama ben çok rahat izliyorum özellikle 200k üstü görüntüler gayet keyifle izlenebilecek netlikte. Zaman zaman avrupa maçlarinda 500-600k lik yayinlar buluyorum onlar tam televizyon kalitesi veriyorlar.
Ancak sunu unutmamak gerek P2P de esas limit download limitiniz degil upload limitiniz. Türkiyede 1Mbit down 256k up hizi olan bir baglantiyla tabii ki 450k lik görüntüleri izleyemezsiniz. Ne de olsa herkes hem izleyici hem yayinci...
Tüm maclarin linklerini sitemden takip edebilirsiniz.
Herkese kolay gelsin...