merhaba. arkadaşların yazdığı postları a-dan z-ye okudum. natro olsun, rh olsun sh olsun bunlar kendini kanıtlamış firmalar. yani kimsenin iş yapamıyorsunuz dediği yokta diyemezlerde. ama gönül ister ki; aynı ülkede yaşıyoruz. aynı topraklara ayak basıp, aynı topraklar için can verdik. ücretlerin biraz daha düşük olmasıydı. yani benim günlük 6k hit alan sitemin 3mb sql si var. fakat 23 random logo var ve sadece logonun 1 tanesi 100 kb. godaddy i bilmeyen yoktur. reklam yapmıyorum ama 1 tb trafik, 100 gb alan 7 $ . isterdim ki, böyle bir hizmeti bizde yapalım. yurt dışına bağımsız yaşayalım. ben godaddy den gayet memnundum. sitem 1 dk olsun kapanmadı. uptime %100. ama site çok ağırdı. sitenin komple açılması 10 sn yi fln buluyordu. o yüzden tr sunucuya geçtim ve 300 gb trafik tr lokasyon şükür buldum ama 7$ değil. birde ben siteye reklam almayıpta, kendi cebimde ödediğim için ağır geliyor sorun değil ben çalışır öderimde benim çenem yine düştü kusura bakmayın velhasıl isterdim ki, bir rh, sh ve natro aynı godaddy gibi olsun. dışarıya bağımlı kalmayalım. netdirect'e vereceğimiz parayı kendi ülkemizde bu işi yapan insanlara verelim. birde bu işin pazar payı olsun... ama maalesef yapamıyoruz. benim türkçem fazla yoktur arkadaşlar affınıza sığınıyorum. umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. anladıysanız ne mutlu bana.
Allah'a emanet kalın arkadaşlar.