devilmudy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
jetkaplan
yazdıkların hesabına uymuyor once carp topla ondan sonra konus
o sitede en fazla 10link cıkar buda demektirki
1.5cent x 10link = 15cent
on kişide x 15cent = 1.5 dolar eder
ikigunde birde 3 dolar eder o sitede 50den fazla uyem var ben 5 gunde anca alıyorum bi siteye kara calacam derken kendini kucuk dusuruyosun...
iyi bakarsan ordaki rakamlara anlarsın
Free Membership!
- Get paid to visit our advertiser's websites.
- Earn up to $0.015 per link clicked.
- Earn up to $0.010 for each website your referals view.
- Realtime reports of your earnings.
- Payment requests can be made daily and are processed through PayPal.
- The minimum payout is $10.
0.015 = 1.5cent demektir. 15 cent deil
Bunu bilmeyenler varmı hala arkadaşlar internetten kazanc cok cazıp gelıyor tabbii bu bole kazanılmaz arkadaşlar isteyen olursa benım daha onceleri yaptığım bir sistem var zahmeti minimun ole bir site tıkla tıkla bekle para al ne yararı var bu sitelere hala anlamıs deılım ama madem veriyolar dalırı yapanda oluyor şimdi anlatacam ama sanki mare** paylasmıs gıbı olucam bilgisayarınızdan 15-20 kullanıcı olusturun hani başlat menusu varya orada gorunuyor kullanıcı deıştır dıye ondan 15-20 tane olusturun bunların herbirine karısık hotmail yada gmail ( e-posta ) hesabı alın her birine birde karısık paypal e-gold alın her biriyle kayıt olun o dediğiniz yerlere her kullanıcı değiştireceğinizde modeminizi açın kapatın başka kullanıcıya gecın bu olayda burda bıtsın ben zamanında 2$ para ile 2 gunde 20 dolar aldım r10 da konusunu bilee acmıstım alt sayfalarda ptscash diye aratın bulursunuz o sadece bır ornek bu sekılde hepsinde gecerlıdır yalnnız bazılarında olmaz ama nedır arkadaslar hıle oluyor işte siz simdi diceniz neresi durustkı alayı ilega** he madem ole buda bole bır uygulama