CoMMaNDoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site güzel olmuş sanırsam hazır dreamwear templatelerden editleme yaptın çok hoş durmuş ama birkaç tavsiyem var;
1-)macgunu "izle" linkleri çalışmıyor :S
2-)sol menü ile orta menü arasında fazlasıyla boşluk var (yani "Anasayfa" yazısıyla "Maç Gününe Hoşgeldiniz" arasındaki boşluk)
3-)Dil tercihleri olan satırı kaldırabilirsin ve dil tercihlerini "Her Maç Günü Buradayız!" yazısının birkaç satır altına en sağ tarafa kaydırabilirsin yada Dil tercihleri bulunan satıra menü ekleyebilirsin Sothink dhtml menü ile çok güzel menüler yapılabilir...
4-)extreme, realist, onlineziyaretçi gibi sitelere üye olmanı tavsiye ederim...
5-)Title'ın çok kısa www.zirve100.com/incele.php den en çok arananlardan ekleme yapabilirsin...
6-)İç sayfalara girince sol menü kayboluyor bunu düzeltebilirsin...
7-)Televizyon bölümündeki Tv çok güzel olmuş ama onu tv resminin içine koyabilirsin daha güzel durur (:
O kadar gezinip durmanın tek sebebi bana göre sitenin yeni bir site olmasıdır. Ben sitemi 2006 da aldım 3 ay önce dizi indir gibi milyon tane sonuç çıkan aramada hiç yoktu şimdi ise 2. sırada ... Herşey zamanla ... Futbolla ilgilenen oldukça site var sana bu yolda başarılar dilerim (:
Öncelikle yorumlariniz için tesekkür ederim.

1. maddede belirttiginiz "izle" linkleri calismiyor sözü muhtemelen site güncellenirken denk geldiginiz içindir çünkü ben siz bu satirlari yazarken cuma günü ile ilgili güncellemeleri yapiyordum.

2. Sol menü ile ana bölüm arasinda bosluk fazla çözemedigim bir sorun nedeniyle tasarimda 165 piksel görünen kolon internette 185 gibi oluyor. Google reklamindan olabileceginden süpheleniyorum ancak o da 160 genislige sahip sitenin .html kodundan anlayacak biri varsa nedenini bana söylerse sevinirim. Daha ayrintili açiklamak gerekirse sol menüde 20 pixellik tasarimda görünmeyen bir açilma meydana geliyor internet explorerda.

3. Dil tercihleri konusunda dediginizi düsünecegim daha iyi bir hale getirmek tabii ki mümkün.

4.extreme e üyeyim ancak logosu yok ekranda diger birçok liste de üyeyim ama sayfada görünüsleri hosuma gitmiyor, görüntü kirliligi yarattiklarini düsünüyorum bu nedenle hicbiri sayfada yoklar.

5. Sizi mi kiracagim artirdim bile

6. Sol menünün kaybolmasi bir bilincli bir tercih yükleme zamanlarini azalttigini düsünüyorum

7. Onun için güzel bir frame bakacagim, tesekkürler

Toplam olarak da zaman ayirip sitemi gezdiginiz, zorunda olmadiginiz halde gördüklerinizi oturup yazdiginiz için tesekkür ederim, benim için insanlarin düsünceleri gerçekten de çok degerli.

Herkese kolay gelsin