evet bu foruma girip doğruları söyleyen çoğu kişinin siteden banlandığınmı gördüm. haberodası bu foruma giriyormu ?? evet giriyor. bu başlığı okuyormu ?? evet okuyor. peki o kırmızı nick i ile bu foruma giripte bu başlığı okuyupta neden bu kadar insana bir cevap vermiyor ? peki bir soru daha.. bu kadar insanın parasını, sebebini açıklamadan yapmayan haberodası' nın sessiz kalmasının sebebi paranızın üstüne yattım üstüne birde yazdıklarınızı okuyup buradan gülüyorum demesine kimse birşey demeyecekmi ?
peki gelelim bu forumun kendine ve bilgilerine çok güvenen yetkililerine. sizler bu duruma neden seyirci kalıyorsunuzda çıkıp 2 laf yazmıyorsunuz ?? işinize gelmeyince bir kaç kez şayit oldum yöneticilere ters bişey söyleyen herkeze grup şeklinde cevap veriyorsunuzda, bu kadar insan para alamıyoruz diye burada bagriniyor siz kalkip parasini alamadigi icin ( buyuk ihtimal bundan ) burada sesini duyuran ve baskasinin caninin yanmamasini saglayan kisileri ban gibi komik bir durumla buradan uzaklastiriyosunuz ?
bu insanlardan silver gold gibi parasini odeyenin gold oldugu bir platform olusturak ustunede parasiyle uye olan birisini, size sponsor olan birisine nasıl tercih edebiliyorsunuz. siz paranizi aldiniz sizin icin sorun yok sanirim. peki parasini alamayan uyelerin burada biseyler yazmalarini nasil engellersiniz bu sizce ne kadar durustce bir platform. size gore yanlis olan bir mesaji yuce admin gucleri ile belki silebilirsiniz. ama kac kisiyi bu sekilde susturucaksiniz ?
bu mesaji yazdim cunku bu isler boyle yurumedigi surece insanlik ilerlemis gelismis olacaktir. bu forumdan silinen insan ne takar bu forumu ? ne takar bu forumun kurulu oldugu dedicated in isletim sistemini ?
yapmayin boyle. insanlar dusunceleriniz yazsinlar. kimsenin kalkipta ana avrat burada kufur edecek hali yok sonucta. ama cani yandiysa baskasinin caninin yanmasini istemiyorsa birakin yazsin insanlar. umarim birgun ayni durumlarla basbasa kalmazsiniz.
merakla bekleyecegim bu mesajda benim icin ban sebebi olacakmi...