LoRD_YenGeC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ispatın yoksa birine *********** ithamında bulunmak kurallara aykırıdır biliyosundur umarım
bu söylediğin şeyi ispat etmeni merakla bekliyoruz
1 Ay Kadar Önce WebStyle Arkadaşımıza Bu Durumu Bildirdim . Msn Konusmalarını , PM Kayıtlarını Hepsini Gösterdim . Yetkili Arkadaşta Üyeliği Banladı . Bu Arkadaşın Eski Nicki candirgen dir . İp Adresini Arayın Belki Ulaşabilirsiniz . Bana PM de "Ne Olacak Banlanırsam , Sadece Bu Nickim Yok Diğer Nicklerimle Girip Yine İşimi Yaparım Demişti ." PM Listem Dolduğu İçin Sildim Fakat WebStyle Arkadaşımızın Listesinde Duruyor Olabilir .

Squealer "Kim Bilir Kaç Kişi Kullanıyordur Bu Nicki" Diyorsun Fakat Ben Bu Konuya Mesaj Yazar Yazmaz Forumda Candirgen Nickli Banlı Arkadaşın Msn Adresinden Mail Geldi. Ve Maili Sen Attın Bana . Madem Candirgen Sen Değilsin Niye Onun Mail Adresinden Mail Geldi Bana ? Ben Burada Candirgen Hakkında Bir Yorum Yapmadım Ama Onun Mail Adresinden Mail Geldi . Zaten Senin Sitende ForumLus.Com - Türkçe Forumunuz Candirgen Nickli Üyenin de Sitesi ForumLus.Com - Türkçe Forumunuz Ne Tesadüftür ki İkinizde İzmirde Bulunuyorsunuz

https://www.r10.net/insan-kaynaklari/...-vatandas.html
Bu Konuda da 2000 Post İçin 250 Kontur İstemiştin İlk Başta Ve Biz Anlaşmıştık 2000 Post İçin Ama Bana Çok Zormuş Bu İş Kusura Bakma Açamam Diyip Msninden Sildin Burada da Konunu Editledin . O Üyeliğinde Msn Konuşmalarını WebStyle Arkadaşımıza Gösterdikten Sonra Banlandı