arkadaslar bu muhabbet nedir bir acıklıga kavusturur musunuz?
ben bu scripti alabilirim bi ihtimal... ama bu muhabbet kafamı karıştırdı.
Script hakkında bir sorun mu var?
ayrıca başka bildigi php haber scripti satıcısı olan varsa lütfen pm atsın veya buraya yazsn
Ece adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hmmm ban yemedimi? Ortada free dagıtılan yer var ve sahibi henuz ortalıkda yok telefon, msn hiç bir şekil'de ulaşamıyorum suçlu kim hakimi mi, yoksa seretan mı? Mümkünse burası kitlenmesin cevap bekliyorum.
Millete parayla başka biri gitmiş free dagıtmış nedir bu? ve burda izin verilmemiş kitlenmiş konu bu konuda r10'u kutluyorum ama konuyu kitledigi linkde link halan duruyorur rica ediyorum silinmesini çünki artık varez.
Seretan, bir şekil'de okuyacaksın ki cevap ne olcak bilemiyorum senmisin suçlu bunuda bilmiyorum ben bundan zarar da almam orjinal bende diger yerdeki tam çalışmıyor üstüne üstlük beni tanıyanlar benden istiyor gelde gülme...
Kodlamacılara bir sorum var
Bir Script yapıyorsunuz ve satın alanlar veya tasarım yaparken bazen ortak iş verilir birine seo ve edit ama onlar olmadan taslak bana sunulmuştu belirtmek isterim.
1 - 2 yer degişti diye bu kişi sizin Script'inizi bedava free dagıtsa *****'e indirse ne derdiniz?
Ama şu var nasılsa bedava alalım kitlemiyelim konuyu hesab anlayışı yoktur. Ben iş ahlakı diye birşey vardır diyorum yok böyle olay alıyım ben her siteme kullanyım nerde insanlıgım o zaman nerde bu adilmi?
Burda Seretan nickliye henuz suç atmıyorum açıklasmasını bekliyorum açıklama yapmaz ise bu iteamlarım ona ve hakime nickedir.
Ben burda kimseye suç henuz atmıyorum yapılanlar ortada parayla satılıyor sonra bedava dagıtılıyor ve sahibi tarafından da degil başka biri dagıtyor para peşinde degilim, burda çok kişi aldı madem free dagıtılcaktı nerde o insanlar aldı senden derim? Neden başkası bozuk halde dagıtyor derim? Cevaplarımı Seretan nickden almak istiyorum ben?