Ne sizi tanırım ne diğer arkadaşı. İzmirliyim, ikinizi de duymadım görmedim.

Problemli olduğu kişiye ulaşma imkanı olan dahi r10'da başlık açmayı tercih ediyor. Belki karşı tarafın problemden bile haberi olmuyor.

Kardeşim, *********** üçkağıtçı diye başlık açacağına git harbiden suç duyurusnda bulun. Burada açılan başlıklar Google'da indeksleniyor. Kanıtı olmayan başlık açıyor...ne kanıtı. Daha evelki gün rakiplerimden birisi hakkında atıp tutan birinin yasaklanmasını talep ettim. Telefon var, adres var, ticket var...ama burası da var. Gel burada konu aç hırsız diye, *********** diye daha kolay.

Aynı şey yarın benim de başıma gelebilir. Ben cevap verene, konuyu görene kadar kimbilir neler olur. Bunlara ah ediyorum. Belki 50 konuya bu şekilde müdahil olmuşumdur. Konu açacak olan gitsin dava açsın kardeşim...bedava !

Bunu yapmamak hem gerçek üçkağıtçıların ekmeğine yağ sürüyor hem, güvenilir kişileri töhmet altında bırakıyor, hem de piyasada iyice güvensizlik oluşturuyor.

Kimse tukaka edilsin diye fırsat kollamıyoruz. Diğer konuda belki anlaşılmadı...şimdi anlaşılmıştır herhalde.