Lisans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
wordpress entegreli youtube bot bende yazdım sattım ama dediğiniz gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım, tek karşılaştığım sorun wordpress-tr'den indirilen paketlerin tablo isimlerinin değişik olmasıydı onuda halletmiştim sorgudaki tablo isimlerini düzenleyerek. En büyük hatayı direk flv alarak yapmışsın keşke embed kodu şeklinde yapsaydın.
Dostum sanırım @arabesk'in dediğinden hareketle direk flv aldığımı söylemişsin ama öyle değil
Biz sadece video kodunu aldık gösterim işi için. ( rCWmrCh0LWM gibi ) Sonra bu kodu http://cache.googlevideo.com/get_vid...id=rCWmrCh0LWM şeklinde kullanırsan sistem seni flv adresi ne olursa olsun videonun flv dosyasına gönderiyordu ve gerçek adres için uğraşmadan video gösteriliyordu.
Ayrıca tablo isimlerini almanıza gerek yok, Wordpress'in kendi yazı ekleme sayfası içindeki fonksiyonları inceleyin. Orda editörden yeni bir yazı girildiğinde çalıştırılan fonksiyonları bulursanız, aynı işlemleri bota da yaptırarak toplanan video verisinin otomatik olarak birer birer yeni başlık olarak kaydedilmesini sağlayabilirsiniz. Bahsettiğiniz güncellemede Wordpress'in tüm sistemi değişti ama ben botta bir değişiklik yapmamıştım (Bilgi açısından söylüyorum yanlış anlamayın.)