2. seçenek için söylüyorum yahu biz zaten bu kurumlardan para kazanmaya çalışıyoruz bu kurumlarda sponsor arıyorsa vay bizim halimize
Olayın kurumla alakası yok. Yaşı (bize göre) küçük bir kardeşimiz hata yapıyor işte, olay budur. Dershane'ye "ben size websitesi yaparım" demiş, dershanede popüleritesini arttırmak ya da kendini ispatlamak için (o yaşlarda hepimiz kendimizi ispatlamak için birşeyler yapmaya çalışmışızdır). Ücret almadan yapacağı için, hostingi de ücretsiz olarak alırım diye düşünmüş ve bu konuyu açmıştır. Dershane sitesi olduğunu belirtince olay patlak verdi tabi. Genç olması sebebiyle de yine bir hata yaptı ve "hizmetin dershanesi" diyerek olayı bambaşka (ve olmaması gereken) bir noktaya çekti.
Burada yapmamız gereken, arkadaşı aşağılamadan, onu rencide etmeden, yaptığının yanlış olduğunu anlatmak. Kalbinin kırarsak onu kaybetmiş oluruz. Ortada bir yanlış var, arkadaşımız oldukça genç ve istem dışı böyle bir hata yapıyor diye düşünüyorum. Ve büyük ihtimalle bu olay ona hata olarak gelmiyor. Ama realitede bu bir hatadır...