Merhaba çamur atmadan önce 2 dakika düşünü lütfen. Adınızı açık hiç bir ticket yok şu anda kapatılan yada dalga geçilen ticketları gösterirmisiniz bana. Sorununuz hala devam ediyorsa
Ticket Sistemi >> Ticket Oluştur adresine yeni bir ticket açın ben ilgileneceğim.
size yaLan borcum yok ... ticket yok demenizede şaşıyorum ... günLerdir uğraşıyorum ... ticket yok diyorsunuz ama eyüp köse denen şahıs daLga geçerek ticket a cvp veriyor ..peki senin görmediğin ticket ı .o nasıL oLuyorda görüyor.??? çamur atmaymış..
===============================
===============================
https://www.r10.net/turk-hosting-firm...ml#post1176052
==============
ben hayatımda böyle iki yüzlü bi firma(?) görmedim.. host alıyorsunuz ilk zamanlar herşey güzel, hostbul a yorum yazarmısınız diyorlar ..tamam yazıyoruz..ama gelin görün ki 1-2 ay sonra ne kadar kalitesiz bir firma olduğunu anlıyorsunuz..aslında bunu yapmak istemesdim ama yaklaşık 3 haftadır adamlara ulaşmaya çalışıyorum ama geri dönen yok.... domain imin süresi biticek ama ikiyüzlü insanların saçmalığıyla karşılaştım ....buyrun bakın son ticket ıma verilen cvp nedir ::::
Date: 2007-12-06 Hello Akin,
İlk önce Türkçe yazmasını öğreniniz.
Saygılarımla Eyüp Köse
Regards,
AdministratorHostTicaret
Web Hosting ve Tasarım Hizmeleri
======================================
burayla çalışma düşüncesinde bulunan arkadaşlara faydalı olsun istedim..umarım sevgili hostticaret burayı okurda domain konusunda yardım etme tenezzülünde bulunur .. pek bi dürüstler ya..
ayrıca hostbul da ki olumsuz eleştirileri incelediğinizde benim anlattıklarımla ne kadar bağdaştığını anlayacaksınız..
iyi forumLar, Akin..