adınız gibi siteleri iyi kopyaliyosunuz.
Örneğin :
GeceninRengi.Net , Eğlence , Komedi , Güzel Sözler , Kahkaha , Sohbet Odalari , Kahkaha , Güzel Sözler , Burçlar , Ask Sevgi sözleri , Astroloji , Müzik , Oyun , Hikaye , siir , Rüya tabirleri, Epilasyon, Lazer Epilasyon, Komik Sözler
teleportla kopyalanmiş hali.
Site.Benimmekan.Net , Eğlence , Komedi , Güzel Sözler , Kahkaha , Sohbet Odalari , Kahkaha , Güzel Sözler , Burçlar , Ask Sevgi sözleri , Astroloji , Müzik , Oyun , Hikaye , siir , Rüya tabirleri, Epilasyon, Lazer Epilasyon, Komik Sözler
adınız gerçekten işinizi belli ediyo neden sıfırdan bir forum kurma Gereği duydunuzki r10'uda kopylasaydiniz.
size yakışırdı.
not: geceninrengi.net benimdi satmiştim güzel siteydi çok emek harçamiştim clonladiktan sonra google de banlandi.

ne dersiniz siz.
Alın teri = .......??
kardeş bahsettiğin site
IRC - Chat - RESELLER - kiralık Sunucular - Radyo hosting - BNC hosting - Satılık domainler - Linux Makineler - Bedava Oyun - Program İndir - Ödev İndir - Resim Galerisi - Youtube Videolar - Komik Resimler İndir - Aşk Resimleri - Oyun indir -Temalar sitesinin sadece alt sitelerinden birisidir..
benimmekan.net sitesinin ORasi gibi Bir sürü sitesi vardir. hepsi Alt site ( alt - subdomaindir )
benim kendime ait olan
IRC - Chat - RESELLER - kiralık Sunucular - Radyo hosting - BNC hosting - Satılık domainler - Linux Makineler - Bedava Oyun - Program İndir - Ödev İndir - Resim Galerisi - Youtube Videolar - Komik Resimler İndir - Aşk Resimleri - Oyun indir -Temalar ile
Google Adsense Google Optimizasyon Google Pagerank Google - Msn - Yahoo haberler Yenilikler Yahoo- Msn - Diğer arama motorları DMOZ ve Diger Dizinler Toplist - Hitlist, Ücretli Dizinler, Dmoz Sorular Sorunlar Gold webmaster internetten para kazanma ü bu 2 si benim şahsımadir..
diğer alt siteler Ücretsiz dağitilmaktadir.
Lütfen bilip bilmeden yazmayalim..
bunuda böylece hatirlatmiş olduk benimmekan.net uzantisi ile ücretsiz site dağitiliyor ve açilan siteler teleport muş kopyaymiş onlar beni ilgililendirmez..
IRC - Chat - RESELLER - kiralık Sunucular - Radyo hosting - BNC hosting - Satılık domainler - Linux Makineler - Bedava Oyun - Program İndir - Ödev İndir - Resim Galerisi - Youtube Videolar - Komik Resimler İndir - Aşk Resimleri - Oyun indir -Temalar sitesinin bir kopyasi Yoktur..
Google Adsense Google Optimizasyon Google Pagerank Google - Msn - Yahoo haberler Yenilikler Yahoo- Msn - Diğer arama motorları DMOZ ve Diger Dizinler Toplist - Hitlist, Ücretli Dizinler, Dmoz Sorular Sorunlar Gold webmaster internetten para kazanma ü bir kaç önceki mesajımda yazdiğim gibi r10.net örnek alınarak yapilmiştir..
konumuz diğer alt siteler deil
Google Adsense Google Optimizasyon Google Pagerank Google - Msn - Yahoo haberler Yenilikler Yahoo- Msn - Diğer arama motorları DMOZ ve Diger Dizinler Toplist - Hitlist, Ücretli Dizinler, Dmoz Sorular Sorunlar Gold webmaster internetten para kazanma ü
Sen bir moderatorsun Senin ortamı sağlaman gerekirken Direk dağitiyorsun..
Lütfen... konuyu saptirmayalim