arkadaşlar benim için güvenilirlik HAT seviyede ve ben 1 senedir çalıştığım selim61 nickli selim abiden turuncuhost dan yane hosting hizmeti almaya devam edeceğim gözüküyor her ne kadar ilgisiz ve ulaşılamaz olsada ki ben memnunum şahsen hiç bir problem yaşatmadı bana bu konuya gelip cvp yazan arkadaşlara teşekkür ederim ama alınmasınlar ben hangi webmaster sitesine gitsem selim61 kullanıcı adı hem karizma burada gold üye başka yerde rütbeli ondan sora hiç bir polemiği yok şikayetci olanı yok işi bliyor hızlı güvenilir ne diyim allah bol bol müşteri nasip etsin burada birtek adimhost a ulaşmaya çalıştım msnde yok satis@adimhost online göremedim eee burada 1000 msj atmış ama rütbe yok ne bilim böle gördüm zaman güvenemioda insan ki nasil güvensin görüyoruz milleti nasıl dolandırıyor insanlar bu yüzden buraya cvp yazan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum hayırlı müşteriler bol kazançlar he bişi daha dicem 18 yaşında biriyle görüştüm buradan aldım dedi sağolsun oda çok yardımcı olmaya çalıştı ama ne nickni hatırlıyorum ne msnini ama onunda kaybedişi 18 yaşında nasil güvencem:$ alınmasın bende büyük biri dilim yaş 20 fakat işte insan ruhu anlayan anladı teşekkürler tekrardan