merhaba en baştan belirteyim kimseyi karalamak gibi bir niyetim yok olmayacakta dün saat 3:30 birden sitelerim kapandı hemen hemen datateknolojiye durumu bildirdim bana dediki dc den ipler bloklanmış meil atıyorum mail attı yarım saat sonra bana dc in muhandisleri gece 10 da bakacaklar dedi ben saat 10 olana kadar afedersiniz 9 doğurdum ama ne fayda saat 11:30 ne okan var ortalıkta (datateknoloji) nede acık vps 12 de okan geldi cevap falan yazdığını soyledi dc ye sorun hakkında 2 saat msn de durdu cevap alamayıp ewe gitti o ara bende boş durmadım almanyadaki bir arkadaşıma telefon ettirdim dc ye ama bişi yapamayacaklarını soyleyip arkadaşı geri cevirmişler sabah oldu ben hala yatmadım en onemli sitelerim kapalı almanyadaki arkadaşa bilgileri vererek bir daha arattırdı bu sefer actırdık ip bloklarını öğrendikki tüm sunucunun ipleri bloklanmış tam dedim siteler acıldı aradan 5 dakka gecti sunucunun ipleri gee bloklanmış arkadaş tekrar aradı serverdeki vpslerden biri saldırı alıyormuş onun icin ipleri bloklamışlar datateknolojiye haber verdim o ara kontorum bitti şimdi soyleyin bana ne yapayım sucu datateknolojidemi arayayım yoksa datacenterdemi
bu arada bu serverde vps si olupta madur olan arkadaşlarda yazarsa cozume daha cabuk ulaşırız