Dostnamez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben resimde bir kadın görebiliyorum.Resimden anladığım tek şey bu kartpostallardada var.Ne anlıyorlarki? sırlarını boyalarıyla tuvallere saklamaktan yani bi anlamı yok kardeşim yazı yaz söyle biz anlarız.Resimle kafa yoruyorsun.Sanat insanlık demek değil.Bu kadar değer vermeye gerek yok
hayatımda bu kadar boş bir bakış açısı görmedim. bu ve daha bir çok resimde da vinci bazı şifreler saklamıştır ve saklanan bu şifreler bugüne kadar hala tam anlamıyla çözülemedi. belkide çözüldüğünde devrim niteiliği taşıyacak bilgiler gün ışığına çıkacak ve insanlığın kaderi değişecektir. sonuçta boş birisi değil, da vincinin hemen hemen tüm eserlerini araştırdım. tıp tan teknolojiye her alanda gerçekten aşmış birisi.

Mona Lisa tablosuda sadece kartpostallarda olan birşey değildir. bakmasını bilene hayatı öğretir. boş boş konuşmaya gerek yok cahilliğinizi başka yerlerde gösteriniz.

altın oran, fibonacci dizisi gibi terimleri okumanı ve kendini geliştirmeni öneririm. kartpostallara bakarak, hayatını boş bir insan olarak tamamlarsın.