arkadaşlar bu alemde biraz yeni sayılrm daha ilk host alışım ve aradan 1 ay geçti ve gecen gün şöyle bi sorunla karşılaştık..
şuanda halen daha sitem orada barındığı için host firmasının adını vermek istemiyorum.. 100mb kotalı windows host .. gecengün plesk panale girdim bi baktım limit aşımı görünüyor disk kullanımı 103 mb olarak görünüyor.. hemen gittim hostcuya dedim böyle böyle bi gün önce 55mb yazan disk alanı bi günde nasıl 103 mb olur.. o da dedi o sizin hostunuz sizin bilmeniz lazım limit aşımı olmş ceza işlem uygulanacaktır dedi.. böyle bi ceza olayından ben hostu alırken hiç bahsetmemişti. birde 3 mb aşım yaptım ya bi de ben bakayım dedi disk kullanımı 110mb olarak görünüyor dedi.. ii dedim neymiş cezası bunun dedi 17 küsüratlı bi rakaam söyledi. dedim 3mb a bu kadar cok mu para istiyorsun. istersen 3gb aş farketmez limit aşımı olmuşsa ücret budur. dedi somra dedi 30ytl ver dedi siz müşterimizsin diye söylüyorum bunu dedi alanını150 mb ta cıkaralımceza ile beraber..
öncelikle sorum şu madem bana bi limit vermiş 100mblık benim o limiti aşamamam gerekmezmi?