Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
---
Bakın beyefendi, yok madolyunmus yok iki yuzluymus.. Bu tip dialoglara girmek hem yasal olarak hemde kisisel olarak canımızı sıkar, bu bir!
---
sayin cepmaster yöneticisi; tekrar söylüyorum size algılama sorununuz var anlatmak istediklerim söylemek istediklerim herşey ortada açık bir sekilde degilmidir? madalyonun diger yüzü dedim ''iki yüzlü'' kelimesi nereden cıktı buda sizin ilaveniz heralde, ve benim dişimda konunu okuyorum bir sürü insan var neden agresif cevaplar veriyorsunuz. düşünüyorumda tam olarak amacınız nedir bir anlam veremedim olumlu cevaplar vermek cokmu zor geliyor? ayrica beni tehtit etmeye hiç hakkınız yoktur madem buraya bir konu açiyorsun sorularalara bir sekilde cevap vermeniz gereklidir, ben size küfür etmiyorum,hakaret etmiyorum, cepmaster suçlamiyorum neye dayanarak bunları bana söylersiniz? işinize gelmedigi zaman diyalog girmeyin vb. cümleler gülerim sadece size
---
Amacım kotu degil diyosun ama red edildim diye nereye ve nasıl saldıracagını bile unutuyorsun, buda iki!
---
tabiki amacım kötü degildir öyle bir niyetim olsa akıl var mantık var neden foruma bu sekilde size acıklamalar yapayim? cahil bir insanmiyim ben? bazi şeyleri devamli teyid etmek iyi degildir tekrar söylüyorum red edilmekle hiçbir alakasi yoktur siz sanırım ben yaziklarimi okumuyorsunuz veya anlatmak istediginiz gibi anliyorsunuz. benim dişimda bir çok insan benim sordugum tarz sorular sormuş nedir bu yükseklerde uçmanın sebebi. madem ufak işler olarak algıliyorsunuz neden burdasiniz? ayrica kullanmiş oldugunuz kelimelere dikkat edelim lütfen ''saldırmak'' ne demek istiyorsunuz, manali kelimeler kullanmayin acık parazitsiz olsun mümkünse
---
Ben asla kırıcı yada art niyetli degildim hem sana hemde diger degerli arkadaslarımıza yanıt verirken, bu da üç!
---
bir söz vardir bilirmisin? ''görülen köy klavuz istemez'' bende size karşı hiçbir art niyetli degilim sizin bu durumda yapmaniz gereken cok basit birkaç cümle var ama siz ne yapiyorsunuz agresif,sert bir tavırlarla cevap veriyorsunuz bunlar bir yönetici için dogru degildir konuşmalara dikkat etmek gereklidir.
---
Tekrar ediyorum son kez, isteyen bizi tercih eder calısır istemeyenede saygımız herdaim vardır. Uzatmanın yada farklı firmaların cıkarları icin digerlerini sıkıstırmanın ne yeridir nede zamanıdır!
---
söz konusu çalişmak veya çalişmamak degildir, yazilarimi anlaşılan okumuyorsunuz okuyun derim, lakin ben uzatmiyorum ve firmalar arasinda hiçbir baglantim yoktur. webmasterim kendime uygun bir reklam firmasi bulup ürünlerini tanitmaktir ve çalişmak istedigim firmanın çalişma sistemini bilmek en dogal hakkımdır.
---
Arzu edersen, onaylanmıs sitelerinle beraber tum accountunu kapatalım. Sende boylece rahatlamıs olursun bende cunku dun gece sana usenmeden yanıtlar yazdıgım sırada saat coktan gece yarısını gecmisti!
---
zaten bu saaten sonra cepmaster dedigim gibi 1 $ yerine 100 $ versinler çalişmam tabiki dogru düzgün alt yapi göremedim ve yöneticilerinden azar işitdigim bir yer ile hangi mantalite ile çalişmami beklersiniz? ben size üşenmeden yaziyorsam dogal olarak sizinde bir sekilde cevap vermeniz gereklidir bu işin gecesi gündüzü oldugunu sanmiyorum ben burda yeri geliyor 24 saat duruyorum bunlar sorun degildir konuyu çok çarpitiyorsunuz farkındamisiniz?
---
Ayrıca karsındaki insanın 20yaslarda genc bir delikanlı olmadıgını, sözlerinin ne burada nede baska yerde maksadını asmaması gerektiginide son kez hatırlatırım.
---
ben insanlarla diyalog kurarken yaş oranlarina bakmiyorum malesef sizin'de büyük veya ufak herşey karşılıklıdır, benim bildigim bu işlerde yaş degilde bilgi,tecrübe gereklidir. yaşiniz benim için pek bir önemi yoktur. siz insanlarin yaşlarina göremi hareket ediyorsunuz veya muhatap oluyorsunuz? hayir yani bilelim ona göre hareket edelim.
---
Sahsım olarak ben Türk webmasterlarımızın ne kadar vefalı ve ne kadar icten olup/olmadıklarını son 15 yıldır yurt ici ve yurt dısı calısmalarımda goruyorum. Bu konuda kaygın olmasın.
---
ben size bu konu hakkında herhangi bir soru sordugumu hatirlamiyorum uzun yıllar çalişmaniz bu sekilde davranma hakkına sahip oldugunuzu göstermez
yazmiş oldugum postlarda hiçbir kötüleme,karalama,iftira,hakaret vb. yoktur tamamen teknik sorular'dan dolayi arkadaş konuyu başka yere cekmiştir, ayrica beni tehtit etmiştir bu durumda forumdan uzaklaştirilmasini talep ediyorum, taktir sizlere kalmiştir.