SeytaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mail atarak sormuştum burdanda sorayım;

ref numaramızın yer aldığı linki popup olarak açabilir veya iframe içinde gösterebilirmiyiz?
***** sitelerde cepmaster kullanabilirmiyiz?
Sisteme yalnız iki tane site ekleyebiliyorum peki diğer sitelerimden yaptığım satışlar paneline yansıtılıyormu?
ödeme payları örnek 500 çıkarırsak 500*2.5$ =1250$ net karımızmıdır? fatura kesemeyenler için ne kadar kesinti olacaktır?

Öneri olarak: 25.000 satışa laptop vermektense 5000 satışa mp3 player vs gibi daha düşük rakamlar daha cazip gelecektir.Diğer arkadaşlarında belittiği gibi mutlaka yeni servislere ihtiyac var.

İyi çalışmalar.
Gec yanıt icin uzgunum.

Birden bire onlarca P.M aldıgım icin bunu gozden kacırdım.

ref numaramızın yer aldığı linki popup olarak açabilir veya iframe içinde gösterebilirmiyiz?
>Uzgunum, bu operatorler acısından mümkün degil su an için.

***** sitelerde cepmaster kullanabilirmiyiz?
>Hayır.

Sisteme yalnız iki tane site ekleyebiliyorum peki diğer sitelerimden yaptığım satışlar paneline yansıtılıyormu?
>Site eklenebiliyor. Sahsen test ettim ama ayrı ayrı onay asaması var. Sadece onaylanan domainlerden gelen kazanclarınız hakediş olarak yansıtılıyor.

ödeme payları örnek 500 çıkarırsak 500*2.5$ =1250$ net karımızmıdır? fatura kesemeyenler için ne kadar kesinti olacaktır?
>500Abonelik kazandırdıgınız taktirde, yukardaki hesabınız dogrudur.

Öneri olarak: 25.000 satışa laptop vermektense 5000 satışa mp3 player vs gibi daha düşük rakamlar daha cazip gelecektir.Diğer arkadaşlarında belittiği gibi mutlaka yeni servislere ihtiyac var.
>Degerlendirmeye aldırıyorum. Öneriniz icin tesekkür ederim.