https://www.r10.net/internetten-para-...asi-bosmu.html burada vermiş oldugunuz açıklamalara birkaç cümle ile son vermek istedim.
---
Size ***** icerikli sitelerinizden dolayı 10dan fazla yaplmıs oldugunuz ve hemen hemen gunluk tekili 1000 i dahi bulmayan sitelerden dolayı onaylanmadınız diye nezaket dışı bir cevap vermemek icin P.M atmıstım!
---
ya ben anlatamiyorum anlatmak istedigimi yada sizin bir algılama probleminiz falan var,
ben o panel'e 15 yakın site beyan ettim olumlu veya olumsuz, ***** yasaksa kaldiririz sorun degil, ki 1 k bile yok vb. muhabbetlere sakin girmeyin benimle hiç hoş degil yazmiş oldugum siteler arasinda 10k vardi 20k'da gelelim şu sizin nezaket dişi cevap vermemeye durumuna insanlarla konuşurkan biraz daha mütevazi olabilirsiniz madem sorumlusunuz cevap veriyorsunuz işinize geldigi gibi yanıt vermeyin bu dogru degildir. ben oraya konu açiyorum bilgi amaçlidir sizi rencide etmek için degil pm attım diyorsun 1 tane attın kesik cevaplar onlari bizde biliyoruz bu durumda kesik cevap verine olumlu sonuç verecek bir yanıt vermek çokmu zor geldi size? açalım bir konu bak bakalim kaç kişi bu durumda benim dişimda anca gösteriş başka bir aktivite göremiyorum pardon ama kiminle muhatap oluyoruz cepmaster hangi departmandasiniz yoksa sahibimisiniz?
---
Ancak goruyorumki P.M(Özel Mesajımı) alıp burda lanse etmişsiniz. Bu hoş değildi.
---
hoş olmayan nedir? P.M ile kaçakcılık yapmiyoruz veya gizli bir iş çevirmiyoruz bu durumda ben bir sakınca göremiyorum ''paylaşimdan güç doğar''
---
Kaldıki, sadece 48 saat gibi kısa bir süre gecmesine ragmen su anda total 1700+ onaylı iş ortagımızın bir cogu daha simdiden kazanc elde etmeye basladı ve sabırlı olup ay sonunu odeme cıkıslarımızı beklerseniz, samimi ve sozlerinin arkasında oldugumuzu goreceksiniz.
Başı boşluga gelince, bu sorunuzu muhattap dahi almıyorum çünkü 2aydır üren T.V reklamları ve bilançosu dahi başı boş bir yatırımdan çok ama çok uzak oldugumuzu kanıtlar. Malum 2 ay ve hemen her 15dk da bir tüm ulusal kanallarda cepmaster var ve milyon dolarları gecen bir butcenin yonetimidir bu.
---
iyi güzelde anlatiyorsunda benim açmiş oldugum konu ile ne alakasi var;? reklamlari çok izliyoruz artık bitsin'de herkez yapmak istediklerini yapsa nasil olur? bu konuda sizde yardimci olsaniz kötümü olur. ''Muhatap dahi almiyorum'' buyrun işde mütevazi saygilarimda vb. nezaket gösteren arkadaşımız, madalyonun diger yüzü diyebilirim tabi malum siz 2 aydir T.V uluslar arasi reklam aliyorsunuz. ne demek şimdi bu açık olursaniz herkez daha iyi anlar ben ne demek istediginizi anladım diger kullanıcılarında anlamasini istiyorum, benim anladıgım; afedersiniz ama cokta fi fi diyorsunuz. bunlar iyi gidişat degildir. var oldugu gibi birgün yok olacaktir. bu saltanat böyle devam etmez, kimse kalıcı degildir unutmayin fazla yukarlara görmek iyi degildir insanlari hor görmeyin bir iş yapiyorsaniz yapilmasi gerekli oldugu gibi yapin bu sekilde degil. sizde haklisiniz bazi firmalar alabora oldugu için meydan boş geldi oynamak istediginiz gibi oynarsiniz.
---
Aynı konu hakkında farklı farklı topic acılmasını gereksiz buluyorum ve moderator arkadaslardan bu konunun kiltilenmesini bekliyorum cunku zaten 6 aydır acık olan bir konuda hali hazırda dialoglar oldugunu belirtmek istiyorum.
---
6 aydır acık bir konu evet ama 6 aydır üye olmak isteyenler var onlara ne demeli? bekleyin bir 6 ay daha bu işler demode olsun ondan sonra onaylariz sitelerinizimi? şimdi siz bunları yazdim diyede bu seferde kullanmiş oldugum nickin banlanmasini talep edersiniz. her zaman olumlu olarak post atılacak degil ya olumsuz yorumlarımıza yazabiliriz. bu arada cepmaster 1 $ degil 100 $ versin böyle bir sistemle çalişmayi düşünmüyorum.
Bakın beyefendi, yok madolyunmus yok iki yuzluymus.. Bu tip dialoglara girmek hem yasal olarak hemde kisisel olarak canımızı sıkar, bu bir!
Amacım kotu degil diyosun ama red edildim diye nereye ve nasıl saldıracagını bile unutuyorsun, buda iki!
Ben asla kırıcı yada art niyetli degildim hem sana hemde diger degerli arkadaslarımıza yanıt verirken, bu da üç!
Tekrar ediyorum son kez, isteyen bizi tercih eder calısır istemeyenede saygımız herdaim vardır. Uzatmanın yada farklı firmaların cıkarları icin digerlerini sıkıstırmanın ne yeridir nede zamanıdır!
Arzu edersen, onaylanmıs sitelerinle beraber tum accountunu kapatalım. Sende boylece rahatlamıs olursun bende cunku dun gece sana usenmeden yanıtlar yazdıgım sırada saat coktan gece yarısını gecmisti!
Ayrıca karsındaki insanın 20yaslarda genc bir delikanlı olmadıgını, sözlerinin ne burada nede baska yerde maksadını asmaması gerektiginide son kez hatırlatırım.
Sahsım olarak ben Türk webmasterlarımızın ne kadar vefalı ve ne kadar icten olup/olmadıklarını son 15 yıldır yurt ici ve yurt dısı calısmalarımda goruyorum. Bu konuda kaygın olmasın.