Joomla'da taşıma problemini hiç yaşamadım. Componentleri, mambotları ve bileşenleri ile istediğiniz türde site yapabilirsiniz. Oyun, download, video, fıkra, mektup, hikaye, haber siteleri rahatlıkla yapılabilir. Sef bileşenleri oldukça fazla. Fireboard forum bileşenini kullanırsanız forumunuz da sef'li olur. indexlenmesinde de problem yok.
Anlık ziyaretçi sayısı fazla olduğunda problem yaratabiliyor. Başlangıçta birçok modül ve bileşeni kullanabilirsiniz ancak sitenizin ziyaretçisi fazlalaştığında bunlardan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Örneğin 2500 yorumlu bir bileşenden vazgeçmek zorunda kaldım.
Kötü yanlarına rağmen, tüm portal ve forum sistemlerini denemiş biri olarak, Joomla ve Smf'yi rahatlıkla önerebilirim.
biraz tecrübelerinizden bahsedin arkadaşlar hit alınca bu sistemlerin + ve - leri nasıl ?
joomla mesela taşıması problem yaratıyormuş bu gibi konular yüzünden kullanmadım hiç safe mod açık mı kapalı mı ne olması gerek iyor heralde sürekli hit alınca msql sorunları çok oluyormuş duyduğum kadarıyla