title normal çıkıyorsa yani her sayfada aynı başlık çıkmıyorsa , her konunun ayrı ayrı başlığı çıkıyorsa sayfaların uzantıları pek önemli değildir.. mesela
Mesela şu örneği veriyim size;
Kurtlar Vadisi Pusu 20.Bölüm indir - Google'da Ara

saboces.gen.tr benim sitemdir.

Başlık : Kurtlar Vadisi Pusu 20.Bölüm indir Fragmanı Download + Caps | izle ...

Url: saboces.gen.tr/kurtlar-vadisi-pusu-20bolum-indir-fragmani-download-caps/2007/12/04/

"Kurtlar Vadisi Pusu , 20, download , caps , izle , indir " direk urlde çıkıyor başlık ile uyuşuyor ve bunun bu şekil bana çok faydası var.. backinklerin sağlamsa eğer 60k sayfan içinde de güncel konuların varsa hitin ister istemez artacaktır.. ama senin url'lerin bu şekil değil + backlinklerin çok az yokta denilebilecek derecede ise isterse 150k sayfan olsun dostum yine hitin az olur.. benim o sitemin 2 k bile sayfa sayısı yok ama site içi optimizasyonu meta ayarı konulardaki başlık seçimi vs. tut kendime göre çok iyi yaptım.. ve günlük ortalama 4-6k arası hit alıyorum..

backlink alırkende sitelerin googlede backlink sayısının bana göre link:siteadresi.com ve ya link: www.sitedf.com yazdığında 200 backlinkinin olması gerekiyor.. ve ortalama 100k-200k arası sayfasının olması gerekiyor...

Alıntı
İçerik ziyaretçinin ilgisini çekmeyen konulardır.
ben bu söze katılmıyorum en salak konuya bile giren çıkan olur o konunun başlığında bile googlede ilk sırada olun ziyaretçi çekersiniz.. bütün iş sayfalarınız googlede ilk sırada ya da ilk 3'te çıkıyor mu bunu bilin.. Siteniz güncel mi ? Siteniz için Neler yapıyorsunuz ? vs..

İyi Çalışmalar bu akşam seo damarım attı