cepmaster diyorlar iyi diyorlar nerede?
forumda ve birçok yerde reklamlari yapilmaktadir. veriyoruz ediyoruz yapiyoruz, hepsi iyi güzel hoş yokmu bu işin bir sorumlusu?
sistem hakkında düzgün bir açıklama yapilmamaktadir. anca böyle neden olabilir, şöyle neden olabilir bunlarla olacak bir işmidir?
başvuru yapiyoruz ''onaylanmamıştır'' gibilerinden mail dişinda birşey geldigini henüz görmüş degilim
burda akıl vermek yerine üye olmak isteyen insanlar var, onlara yardimci olaniz nasil olur? bu sebeplerden dolayi olmadi vb. sözler yerine kesin cevap alsalar nasil olur? siteniz uygundur veya olmaz boşa ugraşmayin vb.
---
en basit bir örnek sunalim;
sanırım bu arkadaş sorumlu birkaç acıklama yapmiş forumda, pm attım bana gelen cevap?
t34h3r´isimli üyeden
kardelen.gen.tr mircteam.org kacaksohbet.net euyoutube.net bu domainler neden sizce onaylanmadi ? cepmaster ürünleri için. ondan önce ***** site ile başvurmuştum ondan kaynaklana olabilirmi mail attim herhangi bir cevap gelmedi?
---
gelen cevap;
Merhaba,
Sanırım editorlerimiz sizin basvurdugunuz sitelerin biri veya birkacını illegal ve/veya ***** icerikli oldugunu tespit etmisler.
Onun icin kontrol altında tutuyorlar hesabınızı.
Saygılarımla.
---
bu bir sonuç degildir böyle hazir cevaplari vermek kolaydir, önemli olan başvurunun bir sonucudur. ''Kabul Ediyoruz'' veya Siteniz Uygun Degildir'' demek zor degil insanları boş yere oyalamaya bence hakkınız yoktur
panelinizde yeterli bilgi oldugunuza eminmisiniz? r10 bünyesinden yüzlerce insan başvuru yapilmatadir. en kısa zamanda düzgün ve net bir cevap verilmesini talep ediyoruz. bu işler saygılarımla olacak işler degildir.
konuyu muhalefet için açmadım tamamen bir kesin sonuç almak içindir. maillere cevap yok panel'de dogru düzgün birşey yok bakarsin bu sekilde bir sonuç alabiliriz.
dipnot; cepmaster'dan gelen sorumlu arkadasın yorumlarını iyi okuyun derim
Size ***** icerikli sitelerinizden dolayı 10dan fazla yaplmıs oldugunuz ve hemen hemen gunluk tekili 1000 i dahi bulmayan sitelerden dolayı onaylanmadınız diye nezaket dışı bir cevap vermemek icin P.M atmıstım!
Ancak goruyorumki P.M(Özel Mesajımı) alıp burda lanse etmişsiniz. Bu hoş değildi.
Kaldıki, sadece 48 saat gibi kısa bir süre gecmesine ragmen su anda total 1700+ onaylı iş ortagımızın bir cogu daha simdiden kazanc elde etmeye basladı ve sabırlı olup ay sonunu odeme cıkıslarımızı beklerseniz, samimi ve sozlerinin arkasında oldugumuzu goreceksiniz.
Başı boşluga gelince, bu sorunuzu muhattap dahi almıyorum çünkü 2aydır üren T.V reklamları ve bilançosu dahi başı boş bir yatırımdan çok ama çok uzak oldugumuzu kanıtlar. Malum 2 ay ve hemen her 15dk da bir tüm ulusal kanallarda cepmaster var ve milyon dolarları gecen bir butcenin yonetimidir bu.
Aynı konu hakkında farklı farklı topic acılmasını gereksiz buluyorum ve moderator arkadaslardan bu konunun kiltilenmesini bekliyorum cunku zaten 6 aydır acık olan bir konuda hali hazırda dialoglar oldugunu belirtmek istiyorum.