Hotmaile mesaj gönderememe ile ilgili tüm forumları başlıkları okudum.

ip'im bloklu değil. spf, sender id rdns, dns kayıtlarım tamam. Dnsstuffta tek bir eksiğim bile yok.

Ama kullanıcıları siteden giden konfirmasyon mailleri hotmail e gitmiyordu. 15 gün uğraştım çözümler arasında .net için gmailer diye bi şey buldum. Gmail de bir üyelik açıp onun smtp ile mail yollamayı başardık. Ama microsoft buna 1 gün izin verdi. Ertesi gün kapandı.

Şimdi outlook ile bile yolladığım mailler hotmaile düşmüyor. Ama ne acayiptirki webmail ile yolladıklarım spam a düşüyor.

Bir sene evvel aynı sorunu yaşamıştık adamlara yazıp ne oluyor diyince "bize 20.000 dolar ödeyeceksiniz ayrıca kayıtlı bütün maillerinizi vereceksiniz" babında bir mesaj yazmışlardı. Ne yapacak benim mail database imi spammer lara satacak tabi.

Vermedik tabi o parayı sonra kötü de olsa spam a düşmeye başladık. Sonra yavaş yavaş inbox a . Ama ne olduysa siteyi yenileyince oldu. Yeni siteden hotmail e mesajlar gitmemeye başladı.

Neymiş spam maile karşı önlemmiş., Külahıma anlatın. Hotmail inboxına her gün en az 5 spam mail almayan var mı ?

Aşşağılık herifler bütün köşe başlarını tutmuşlar. İnternette bana rağmen varolamazsın diyorlar.

Bunlara dava açalım dedik bi tane babayiğit avukat bulamadık bu davayı açmak için.

TEKRAR EDİYORUM :ALLAH BİN ÇEŞİT BELANI VERSİN microsoft