arkadaşım ben öneri istemiyorum demişsin,bende görüşümü yazim sana,yazını sonuna kadar okudum ve dedim ki aman ha,inşallah almamıştır,neden mi? açıklamasını sana şöle yapabilirim,isteyen katılır,isteyen eleştirir:
öncelikle bilmen gerektiğini düşündüğüm şey şu,bazı firmalar haksız ve gereksiz suspendlerde bulunabiliyo,ister a ister z firması olsun,ingilizcen de az ise sorununu anlatana kadar sitelerin al aşağı

ne visiter kalıyo,ne reklam geliri
arada bir Türk bağlantı sağlayıcı sana devamlı yardımcı olacaktır,hangi konularda dersen sayim:
1 -Türkçe olarak derdini anlatırsın
2- ödemeyi bugün yapamazsın da yarın yaparsın,hoş görür,ama elin adamı bunu anlamaz
3- server yetersiz gelir,büyütmek istersin,full back-up aldırıp başka bir özellikte server a sitelerini kısa bir sürede taşıttırabilirsin (tabi bu zırt bırt devamlı olacak işler değil)
ayrıca;the planet belki iyi olabilir,ama ping olayına girersen almanya,hollanda (kısaca birçok avrupa ülkesi) Türkiye pinglerine daha çabuk cevap vermektedir(yakınlık dolayısıyla),ama hitinizin nereden geldiğini bilmediğim için böle diyorum,belki de hitiniz amerika ve canada üzerinden geliyodur,o zaman amerikadan bir şirket tabii ki daha iyidir.
heee unutmadan,panel meselesi,cpanel değil de,plesk de size arkadaşlar daha güzel fikirlerle yardımcı olacaktır eminim.
işletim sistemi olarak aradaki aracı Türk arkadaşlar size en iyi performans veren sistemi önereceklerdir,şimdi böle birden kalkıp kendiniz alırsanız (şirket farketmez) eminim ki zorlanacaksınızdır.
he illa öğrenmekse amacınız,centos 4 veya 5 verecekler panel de kendi panelleri varsa vereceklerdir.ama unutmayınız ki,çakal çokluğu nedeniyle server yönetmek kolay değildir.
daha yazarım,aklıma gelenler bunlar

iyi günler