yazik yeter artik en cok ogrenciler kandirildi.. Burakin kaldirin gitsin kaldiranlar arasinda bende varim..
kandılıldı diye bişiy yok arkadaşım orada sayfada açıklama yazıyor iyice okuyacaksın sonra üye olacaksın üye olduğunda ne kadar kontor gideceği yazıyor ayrıca iptal etmen içinde ne yapıp üyeliğini iptal edeceğinde yazıyor kandırma diye bişey yok her önüne gelene atlayacağına biraz gözünün önüne bak derim ben biraz dikkat etsen kandırıldım falan demezsin yani
birkere gozunu para burumus yazdiklarimi okumuyorsun bile ben kandirildim demedim ogrencileri kandirdilar dedim neden dedim sen peki ordan guzel konusuyosun , altta hersey yazili peki milletin o yazilari okumasin diye gizleyip , ortada iframe ile yazilari gizleyip satis yapip bunlardanda sen para kazanip sonrada bildigin halde insanlarin hakkinin yenildigini halen o parayi yedigin gibi sonrada utanmiyorsan sana lafim yok
onu gectik iptal etmek icin altta yaziyor diyorsun peki her iptal isleminde giden 10 kontor 1 YTL ucreti yaziyormu soylesene neden ucretli iptal islemi neden beles degildi.. Ha neyse tamam dolandirmiyor geliyor sana cunku en cok parayi yiyenler sizsizniz ben kullanmiyorum ringoyu en az 1 senedir..
Zaten surda 5 - 6 ayada kalmaz ringoda kalmayacak ozaman sizleri gorecem soyle aileni ve arkadaslarini bi arastir bakalim sadece deki yaw sizin telefondanda her hafta 10 - 20 kontor otomatik cekildimi yada gittimi gozunun onunde bi kufur etsinlerde ucu kime gidiyor gor uzak degil hemen apartmandan asagiya in
bu sadece senin icin degil butun ringo kullanicilari icin gecerli..