Merhaba arkadaşlar ... Daha önce dreamhost - lunarpages gibi hostlarda (shared host) forum sitelerimi bulundurdum.Cpanel kullanımı ve bilgim var.Bu host biçimden büyük bi sıçrayış yaparak Deciated Server sistemine girmeyi düşünüyorum.Deciated server hakkında en ufak bir bilgim yok.

Deciated Server i de alacağım yer büyük ihtimal The Planet olacak.Aylık bütcem $100 ile sınırlı olmasından dolayı The Planette bulunan Intel Pentium 2.4+ paketini inceledim.Bu paket bütçeme en uygun paket olarak görünüyor.Ama bu deciated server olayı hakkında kafamda 100'lerce konu var ...

Şimdi ben bu paketi aldım.Ne ile karşılaşacağım, yani
*server'e giriş işlemim nasıl olacak ?
*Shared Host'lardaki gibi bişey mi karşıma çıkcak ?
*Yönetimi nasıldır ?

Bir de paket seçeneklerini incelediğimde işletim sistemi default olarak ;
OS: CentOS Enterprise Linux, Version 4 ayarlanmış ama altında OS: CentOS Enterprise Linux, Version 5 de var.2si de pakete ek bir masraf getirmiyor ve hangisini seçmeliyim ?

Başka bir sorum da hangi Kontrol Panelini seçmeliyim?
Seçenekler arasında Plesk 8.2 ve cpanel var.Plesk 8.2 aylık masrafa $20 eklerken ; cpanel de aylık masrafa $25 ekletiyor.Şimdi ben bunları seçmeyip orda default ayar olarak hiçbir şey seçilmemiş olanı seçsem ne olur ? Yani bu şekilde aldığımda yukarıda sorduğum gibi ne ile karşılaşacağım?

Biraz karışık olmuş olarabilir ; anlatamadım ama the planet i açarsanız orda ne demek istediğimi anlarsınız heralde ...

Not : Arkadaşlar ben öneri istemiyorum ; sadece yukarıdaki sorularımın ccevaplarını bekliyorum.Sadece amacım öğrenmek

Bir çok soru sordum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler