Arkadaşlar yardımlarınıza tekrardan teşekkür ederim
. Bir arkadaşla anlaştık ve çok büyük ihtimalde ondan alacağım. Dr.Wave arkadaşım ilgi ve alakana gerçekten çok teşekkür ederim fakat CPU yüzünden sanmam sitemin kapanacağını. Çünkü kapatacak olsa hostgator ve godaddy kapatırdı ama kapatmadılar

3 mb SQL'nin nesi kasacak ki? Ayrıca bir ziyaretçi defteri 6 k hit alıyor. Basit bir ziyaretçi defteri. Bu kasmaz. Benim sitemde hiç kasmıyor. Sadece ben grafiklere çok aşırı önem verdim o yüzden mükemmel bw yiyor. 23 random logo var sitemde. Sayfa yenilendiğinde logo değişiyor. 1 logo 100 kb. boyutunu küçültebilirim ama resmin kalitesi azalır onuda ben yapamam. Benim sitem hiç kasmıyor. Işte dediğim gibi bw avcısı gibi bir şey.. BW gördüğü zaman dayanamıyor ve maalesef harcıyor

))) Busy arkadaşım o sayfayı inceleyip mail atmıştım aylık ödeme seçeneğiniz var mı diye ama bana mümkün olmadığını ve linux fiyatlarını incelememi söylemişlerdi. Bende fazla kurcalamak istemedim. Zaten bir arkadaşla büyük ihtimal anlaştığım için gerek duymadım. Neyse arkadaşlar. Gerçekten ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. Gönül isterdi ki hepinizden host alayım. Bana özel mesaj atmışsınız, mesaj yazmışsınız fakat sonuç olarak bu bir ticaret ve bana göre en iyi teklifi ve hizmeti verenden almalıyım. Tekrardan çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hayırlı günler, iyi çalışmalar dilerim.