Böyle terbiyesizlik olmaz. Sabredeyim dedim fakat nereye kadar. Hayatımda bu şekilde bir konu açabileceğimi hiç bir zaman düşünmez, ihtimal bile vermezdim. Fakat burama kadar geldi. Kesinlikle mjserver.net ile iş yapmayın. Bu adamların yaptıkları sorumsuzluklar, beni hayatımdan bezdirdi. İlk göz nurum olan sitemden soğuttular. İlk kapalı kalma nedeni olarak harddisklerin yanmasını gösterdiler hadi dedim bu kadar sürmemesi gerekli fakat anlayış gösterek 14-15 gün kapalı kalmasına sesimi çıkarmadım.
10 Ekim - 24 Ekim Arası :

Fakat siteler 24 Ekimde civarında açılıp tarih Kasımın ilk haftasına geldiğinde yeni sunuculara taşınacağını belirttiler. 7 Kasımda sitemin çalışması için ioncube gerekliydi, ve yeni sunucuya henüz kurmadıklarını en geç yarın akşama kadar yeni yapılandıracağımız sunucuya sitenizi taşıyacağız dediler ve sitemin sözde sunucuya 8 Kasımda aktarılıp açılması gerekiyordu.
7 Kasım - Bugün

Sitem 7 Kasım 2007'den beri kapalıdır. Yaklaşık 25 günlük süreçte kaç defa e-posta gönderdim, kaç defa ticket attım kaç defa telefon ile irtibata geçmeye çalıştım 1isine bile cevap verilmedi. Lanet olsun dedim yedeklerimde çok eski ve sqlleri bozuk. En güncel ve yeni yedeğim adamlarda kaldı ve ulaşamıyorum. 2 yıllık sitemi rezil ettiler. 80k indexten 14k civarı index kaldı site googledan hergün buz gibi eriyip gidiyor. 2 yıllık emeğimi Türkiye'nin en iyi 20 firması arasındayız deyip dolanan sorumsuz bir firma tarafından harcandı. Yazıklar olsun tek kelimeyle yazık. Benim kabul ettiğim ve benden kaynaklanan bu nedenle mağdurluğumun katlandığı tek konu var; o da yedekleme yapmamış olmamdır.
Türkiyenin sondan 20. olmasın mı

bu dediğiniz firma Türkiyenin ilk 20 aktif firması burda listelenmiş
Geçtiğimiz ayın en iyi web hosting firmaları - Hostbul.net diğerlerini ise
WebHosting.Info - Web Hosting Information adresinden bulabilirsiniz.Forumcudan host alınmaz bakkaldan ise kanepe alınmaz.