diviksor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site hazır script onarcade mi acaba.. herhangi bir telif hakkı varmı yoksa open lisans falan mı.. fiyat script için güzel ama tabi telif hakkı yoksa.. farklı teması varmı diye de sorsam çok fazla olmam herhalde
Evet OnArcade'dir. Ancak orjinal site dosyalarıdır. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Benim emeğim, tema ve database'dedir. Tabiki bunların tam çalışması için scripte de ihtiyaç vardır. Sonuçta scriptte de değişiklikler yaptım. iyi akşamlar.
bowfinger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba ben alıcıyım fakat birkaç sorum var.
1ncisi 1.5 haftalık site denmiş bi arkadaşta bu istatistiklerle gayet iyi demiş. ve hitini ve gelirini belirtmemişsiniz.
toplam oynanan oyun. 313,975 1.5 haftaya 15 gün desek. günde oynanan oyun sayısı günde 21 bin oyun ediyor. Bu da günde ortalama 20 k gösterimi var demek. Ama böyle bir gösterimi olduğunu sanmıyorum.
Sitenin trafiği ve geliri hakkında daha net bilgiler verirseniz görüşebiliriz. Ayrıca adsenseden banlı olup olmadığını öğrenmek maksadıyla adsense reklamı da sitenize koymanız iyi olacaktır.
isterseniz pm atabilirsiniz...
istatistiklerde hata var. Hata dediğim, ben kendim yapmıştım, db'i ellemeden istendiğinde, tema dosyalarıyla, istatistik oranlarını daha fazla gösterilebiliniyor mu diye ve o şekilde unutmuşum Sadece oynanan kısmı hatalıdır. Sitenin geliri yoktur. Trafiği de yeni açılan bir site kadardır. Adsenseye henüz üye bile değilim. Domain kayıt olalı 1 ay olmadı, bu kısa dönem içinde adsenseyi bekleyemeyeceğim için, reklamstore yerleştirdim. iyi akşamlar.
BySAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onarcade scripti güzel bi tema yapılmış temayı satıyosan temaya kaç lira diyorsun. başka değişik türde de onarcade temaların varmı
Evet var. Sadece tema 30 TL'dır.