Bir yanlış anlaşılma var sanırım
Alıntı
Değerli Zkare.net kullanıcısı,
Bir süre önce hizmet altyapısı sağlamaya başladığımız Zkare.net değişik hukuki nedenlerden dolayı hizmetine son vermek zorunda kalmıştır. Sunucuları 15 Kasım 2007 tarihi itibari ile kapanmıştır. Sunucu üzerinde bulunan yedekler tarafımızdan alınmıştır..
Netinternet olarak, Zkare.net müşterilerinin mağduriyetini gidermek amacı ile site yedeklerini sahiplerine iade etmeye başlamış bulunmaktayız. Ayrıca Zkare.net kullanıcılarına özel olarak 1 yıllık hosting paketlerimizi 1,5 yıl süre ile ve aynı fiyattan vermekteyiz.
Yedeklerinizi almak ve Zkare.net kullanıcılarına özel uyguladığımız kampanya ile alakalı bilgi almak için
Netinternet adresinden yeni kullanıcı kaydı yapıp konuyu belirten bir destek bildirimi yazmanız yeterlidir. Önemle dikkat çekmek istediğimiz husus, güvenlik açısından, siteye üye olurken zkare.net hesabınızda kullandığınız mail adresini kullanmanızdır.
Bu hizmet 31 Aralık 2007 tarihine kadar verilecektir ve bu tarihten sonra alınmayan yedekler silinecektir.
Saygılarımızla.
Web Hosting Ekibi
Netinternet Telekomünikasyon ve
Bilgisayar San. Ve Tic Ltd. Şti
Yanlış anlaşılma şurada bakın bizim yaptığımız mağduriyeti önleme amacı yani insanlar gelip bizden hesap sorar oldu aslında burada biz insanlara yedeklerini alan adlarını verebilmek amacı ile yardım etmek amacı ile birşeyler yapmaya çalışırken msn den veya telefon yolu ile anormalce sanki zkare bizmişiz gibi konuşan arkadaşlarımız mevcut.. Sanırım vaz geçecez bu yardım konusundan.. yardımdan da anlamıyor kimse..
Durumun yanlış anlanmasını önleme amacı ile yazıyorum tekrar Özlem hanımın isteyi üzerine.