Merhaba arkadaşlar
Bende ikinci iş olarak hosting sektörüne gireceğim bazı terettütlerim var. Öncelikle bu işi ciddi şekilde firmasal olarak yapıcağım ve en az 5 kişi çalışacak. Bu kişilerde kendini ispatlamış sertifikalı arkadaşlar. Bütün sunucularım Hp olacak hosting , mail , db , dns ler hep ayrı olacak ve müthiş bir websayfam olacak.vs vs .Bu iş için 100.000YTL mi gözden çıkarıyorum. Çok basit bir hesaplama yaptığımda da örnek olarak 100mb hosting 80 YTL/yıl kdv dahil bir fiyat çıkıyor.Açıkcası ülkemizde 100mb için kimse 80YTL vermiyor vermez de herkes karşılaştırıp çoğu zaman en ucuz veya en ucuzun bir üstünü satın alıyor. Belli başlı ciddi hosting firmaları yüksek fiyatlara satabiliyorlar onlarında artısı hem eski hemde tanınmış olmaları... Benim gibi sıfırdan bu sektöre girmeye hazırlanan firmalar içinse yüksek fiyat handikap oluyor. Siz değerli arkadaşlarımının yorumlarını öğrenebilirmiyim? Sizce ülkemiz artık hosting firmasına doydumu? Sonuna kadar yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar unutmadan düşük fiyata hizmet veren arkadaşları hiçbir şekilde kötülemiyorum allah bol kazanç versin.