Sklas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatihbaz diğer satın alanlar açısından düşünürsen elbetteki etik değil. Fakat ben satın almışsam o artık benimdir. Sonuçta ticaret, ben belki bu işin ticaretini yapıyorum ? haa ben yapmıyorum amma yapanlarda vardır. Bu yüzden scripti satarken sattığın her adama koşul koşmalısın ki ne kadar sağlık lı olur orasınıda bilemem..
Bu cümleyi açacak olursam, ben yapmam kesinlikle amma ben birine script satsam ve oda dediğin gibi 15 20 gün sonra düşük fiyata 20 kişiye satsa ses çıkartmam. Ses çıkartmaya hakkımda olmaz zaten satmışım ben. Haa diğer alıcılarda ses çıkaramaz. Amma tabiki hiç hoş birşey değil. Belki birileri seni yalnış da anlar belki çok görürler amma durum böyle.
ben bi oyun sitesi scripti almıştım.sonra istedigim şekilde ilgilenemedim ve satayım dedim.isteyen 7 kişi çıktı ama sadece ilk anlaştıgım kişiye sattım.sonraki arkadaşlara da durumu anlattım yani scripti ben yazmadım,bu şekilde satış yapamam dedim ve teklifleri için teşekkür edip gönderdim.çünkü söyledigim gibi ben bunun etik olmadıgını düşünüyorum.tabi herkesin düşüncesi farklıdır,sadece ben kendi yaşadıgım olay aklıma geldi ve onun için yazdım