Ben biraz değerlendirme yapmak istiyorum. Ama söylediklerim yanlış anlaşılmasın; kimsenin çalışmasına, emeğine lafım olmaz tanıyan bilir.

Buraya bu konunun açılış tarihi 28.06.2007, yaklaşık 6 ay olmuş siz ortaklık sistemini başlatalı. Buraya konunun açıldığında aslında ne kadar hazırlıksız olduğunuzu görmüştük. Öncelikle girdiğiniz piyasanın durumunu incelememek pazarlama eksikliğinizdi. Bunları o zaman dile getirip konuşmuştuk.

Geçen 5-6 ayın sonrasında yapılan eleştirileri ne kadar dikkate aldığınızı görmek için çok çabaya gerek yok. Öncelikle yönetim paneliniz amatörce hazırlanmış. Ne olduğunu anlamakta zorlanıyoruz. Bunu daha önce de dile getirmiştik. Bizler genelde firefox kullanıyoruz, sizin tarih aralık seçme alanınız firefox'ta açılmıyor. İnternet explorer kullanmak zorunda kalıyoruz.

Kampanyanıza dair bir şey söyleyemem bu sizin stratejinizdir, fakat bannerınızın yeni pencerede açılmaması bizim açımızdan kötü bir durumdur. Para kazanmak için ziyaretçimizi olduğu gibi sizin sitenize yönlendirmemizin mantığı nedir? Neden yeni pencerede açılmıyor reklamlar? Az önce sitelerime koyma kararı almışken yeni pencerede açılmadığını görünce derhal kaldırdım, benim gibi düşünen birçok arkadaşım olduğunu düşünüyorum.

Kısacası para kazanmak ve kazandırmak için pek önemsememişsiniz. Unutmayın ki biz kazanırsak siz de kazanacaksınız, kazanmak istiyorsanız bizim de kazanmamızı ve rahat etmemizi sağlayacak bir sistem geliştirmelisiniz.

Saygılar.