güzel şeyler yazılmış ürün odaklı olacaksınız mesala bilgisayar ürünlerini laptop ve hazır pc hariç hepsiburada.com dan almam ürün odaklı olacaksın

mavibilgisayar.com ben adamların 1-2 dükkan hatta 1 dükkan olabilir hazır bir sistem e-commerce olsa gerek hazır bir script yüksek ihtimal bir tanışlarına kurdular ama
arama olayları
ücretsiz kargo
piyasanın az altında fiyatlarla satış
ve en önemlisi reklam değil memnun müşteriydi memnun müşteri bir başkasına önermesi döngüsüyle büyüdü çok büyüme için reklama giriştiler.
sonra daha güzel bir site daha iyi detaylar.
büyük bir örnek vatanbilgisayar ürün odaklı sayılır (aralara beyaz,eşya ve yan ürünler olsada) bir arama olayı yok bir bilgisayarcı bir ürün arıyorsa öncelikle stokta olacak, sonrada mesala 400 mhz ram arıyorsa bunu belirtebileceği bir alan olacak kodlama olarak aşırı kolay bir olay sql bilen bilir ama o eksikler olması mavi pc nin 6-7-8 şubeyi ulaşması ve köşeyi dönmesini sağladı ilk başta güvenemedim Ankara'da ki arkadaşım gitti aldı bana kargoladı sonra almam gerekti ufak şeydi güvendik güvendik derken 1.5k ytl lik bir şeyi bile gözü kapalı alabiliyorum şuan (: ürün odaklı olursa ****** nunda dediği gibi detaylara inmek daha kolay olur çorba olursa zor olur ...