Marmara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne desek boş. Kanıtsız yalandan dolandan karalamalar. Neymiş Ringofon saymıyormuş. Neymiş eleman denemiş mişde panele yansımamış mış.

Kendi kendime diyorum: Mustafa girme şu konulara. Boşuna yazıp kendini yorma. Anlatamıyorsun işte diyorum. Anlamıyorlar diyorum.

Ama bu yazılanları okuyunca dayanamadım ve yazıyorum.

Neymiş abi Ringofon'da oyunlar dönüyormuş. Hani arkadaş müfettiş ya. Geldi gördü inceledi. Bütün oyunları açığa çıkardı

Ne saçma sapan insanlar var aramızda. Konuyu açan imkansız nickli şahıs!

Neyini gördün sisteminde saymadı diyorsun. Saymadığını kanıtlamak için bu zamana kadar ne yaptın?

Be adam sana kim ne yalanı söylemiş. Yalan olan ne. Sistemin çalışmayan yanı nerde?

Arkadaşlar kimsenin aklına kötü bişey gelmesin. Ringofon saymıyor diye bişey kesinlikle olmadı. Eğer böyle bişey var olsaydı en büyük kazığı masterlik dönemimizde bizler yerdik. Ve en çok bizim ağlamamız gerekiyordu. Masterlik dönemimde benimde binlerce üye çıkarıp yeri geldiğinde kazançların %5 e düştüğü oldu. Ama yemin ediyorum aklıma hiçbir şüpheli durum gelmedi benim. Neden: Çunku söylenenleri iyi algılayabiliyorum. Bana tutup "Operator Kurguları Değişti" dendiğinde bunu test edip görüyordum. Veya üyelerde azlık hissettiğimde hemen bütün operatorlerde sistemi test edip ne gibi bir kurgu değişikliği yapılmış bunu görebiliyordum. Yeri geldi sizlere söyledik. Dedikki operator kurguları değişmiştir ve kazançlar 3 kat artmıştır dedik. Hepiniz çok sevindiniz. Ve gerçekten de öyle oldu. Ama aradan bir hafta geçti ve operator kurguları tekrar değişti. Ve şimdide sisteme siz webmasterlar alışana kadar biraz az üye çıkabilir. Ama şu dediğime dikkat edin. Siz sisteme alışana kadar diyorum. Bu imkansız nickli vatandaş gibi aramızda çamur atmasını çok iyi bilenler var. Sen daha çok debelenirsin dostum. Ringofon gerekli uyarıyı yaptı. İşi bilen webmaster kazanmaya devam ediyor. Tıpkı burda olduğu gibi . Çünkü o profesyonel ve zeki bir webmaster.

Sen çamur atmaya devam et.

Boşuna uğraşma hüseyinim. Sen dön ve duvara anlat tüm bunları. Emin ol o daha anlayışlıdır.

HER HİZMETİN BİR BEDELİ VARDIR. Ordaki yazılarda operator onaylı yazılardır. Evet BEDAVA diyor. Bu servise üye ol ve ürünü bedava indir diyor. Sonuçta ticaret yapılıyor. Senin sitene giren o vatandaş ordaki uyarıları okumadan pat diye "aaaaaaaa bedava 500 sms... yaşasın" diye dalıyorsa biz ne yapabilirizki. Tekralıyorum... Her hizmetin bedeli vardır. Ve ringofonda verdiği hizmetin bedelini alyor.

Konuyu özetlersek: Tüm bu sıkıntılar bir geçiş dönemidir. Ve bunların tek sebebi OPERATORLERIN SUREKLI OLARAK KURGU DEĞİŞİKLİĞİ YAPMASIDIR.

Kafası çalışan webmaster kazançlarına kaldığı yerden devam ediyor. Kimileride burada böyle işi gücü bırakıp çamur atma konuları açıyor.

Denecek söylenecek çok şey var. Ama anlatamıyorum. Neyse kolay gelsin..

Saygılar...
Mustafa kendine geL Ben bu konuyu Bir anda açmadim Günlerce muhatap Aradik Bulamadiik, Telefon ettik, Tatrmin edici Açıklama Gelmedi, Forumlari Takip ettim herkes aynı derten yakınıuyor, Sen gelmiş burda Bizlere laf atmaktan baska bir sey yapmıyorsun yıkıcı degil yapıocı oL...!!!

Madem ÖyLe neden ilk basLigi sen acmadin gerekLi açıklamayı YapmadiN..

Bu konuda herkes yakınıyor Bir kaçı haric, O bir Kaç insan demek 100 LErce wbmasterden Çok şansli insanlar mi Acaba ? Konusmadan once Düşün.. Ringofonun ne yaptigi ortadadir. herkes neyin ne oldugunu biliyor, Sen hiç sıkma canını..!

Mustafa denilen arkadaş, Çamur atıyorsun diyor Ortada Çamur atmak mı var Acaba Herkezin Ortak Düşüncesidir Bu dediklerim..

Ayrıca içimizde Bir Çok arkadaş Telefon Açmış, ama Tatmin edici Açıklamalar olmadi.. Herkese Sistemde sorun yok sağlam diyor, O zaman Biz yalan soyluyoruz.. Hep kendi açınızdan Düşünmeyin.. Aydıca Debelendiğim Falan yok Ringofon reklamlari Benim Gibi bir çok Arkadaş Kaldir di, Ben Çok RahatiM..

Tum Webmaster Arkadaslara Kolay Gelsin..