İyi oku postlarımı. Mailling yapıldı konu hakkında. Yukarıda belirttiğim gibi.
Bu iki resim arasındaki farklar gayet normal. 2000 click olupta 0 satış değil, benim sadece bir hesabımda 14 bin click yaptırıp 3 üye çıkardığım oldu. Sebebi ne? OPERATOR KURGULARI.
İnsanların sorunlarına daha nasıl yardımcı olayım. Mail attım. Sorunun varsa istersen ara istersen MSN den görüşelim dedim.
Kimseye küfür ettiğimde yok. Estağfurullah. Ama saçma sapan ve kanıtsızca "RİNGOFON SAYMIYOR" yorumlarından bıktım. İçinde şüphe olan kullanmasın kardeşim. Bende bir ringofon yayıncısıydım. Aynı düşüşleri bende yaşadım. Ama hiçbir zaman ringofon saymıyor demedim.
Dostum anlatamıyorum ben kimseye olayı. Ciddi derecede bunalıma girdim bu konu hakkında.
Ortada ciddi bir durum var. Adam RİNGOFON SAYMIYOR diyor. Çamur atıyor.
Gerekli mail bilgilendirmesi yapıldı. Bu mail hakkında forumda konuda açıldı.
Ben daha ne diyim. İçinde şüphe olan kullanmasın. Benim içimde şüphe yok ve kullanıyorum.
Konu hakkında birdaha da yazmak istemiyorum.
Saygılar.
2 resim arasında matematıksel baktıgında %54 düşüş olduğunu görürsün.
Hergün gelinip konu açılmasına bende kızıyorum.Ama hiçbi sorun yok demekde fazla cool bi yorum olur.Gsm kurguları diyorsun ancak işte insanlar gsm kurguları diye birşey tanımıyorlar.Adam bakıyor 2000 click 0 satış aa diyor sorun var.Belki senin için önemli olmayabılır ama bu pıyasada 10 dolara bile çok önem veren insanlar var (yanlış anlaşılmasın herkes çok para kazanmıyor olabilir) .Dolayısı ile adam kaybettiği için agresif birşekilde isyan ediyor.Çünkü istatistikler bunu gösteriyor.
Ben son 10 gün içerisinde hiç mail almadım.Şu konuda
https://www.r10.net/para-kazanma-pay-...fon+saym%FDyor insanların haklı olduğunu düşünüyorum.Bu son domain girilmesi olayından bahsetmedim.O konu farklı bir konu.