****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marmara sende tutturmuşsun bir yol düz yorum yazıyorsun.Önce insanların ne yazdığını bi okuyun.

Ringofonda ki Yetkini ve olaylardan Haberdar olma konunun seviyesini bilemeyeceğim Lakin Ayın 26 sı ve 27 sinde yaşanan olay hakkında ne tür bir izah yapacağınızı merak ediyorum.

TAM 10 GÜNDÜR bu forumda Ringofon tartışması dönüyor.

Soruyorum 1 tane ringoon yetkilisi gelip düzgün bir biçimde arkadaşlar şöyle birşey yapıldı şöyle oldu şöyle yapacaksınız dedimi ?

Tam 10 gün sonra geliyorsunuz İnsanlara küfür eder gibi yaklaşıyorsunuz Ohhhh ne ala memleket.

Yahu insan bir mail atar.

Ben ce-tech i aradım 27 sinde tarık beydi sanırım tam hatırlamıyorum Kendisi Hiçbi değişiklikten bahsetmedi ?Üstelik ozaman site isimlerinin girilmesi muhabbetide yoktu

Şimdi sana ayın 26 sı ve 27 si istatistiklerini yolluyorum

(Özellikle click ve kazanç dengelerine dikkat edin)Hadi benimki gene iyi.%50 düşüş birşey değil

Aynı gün içerisinde 2000 tıklamaya 0 kazanç olan insanlar var.Bu insanlara niçin tek bir bi açıklama bile yazılmadı ?

Gelip burda tangur tungur yorum yazmak kolay.

Evet arkadaşım ringofonda sorunlar var HA BU SORUNLAR ÇÖZÜLÜR YADA YAŞANABİLİR HATTA BU SORUNLARIN SEBEBİ GSM OPERATORLERIDE OLABİLİR

AMA sen yaşanan sorunları insanlara bilgilendirme yoluyla ileteceksin..

10 gün sonra gelip bıdı bıdı yapmayacaksın

Öptüm
İyi oku postlarımı. Mailling yapıldı konu hakkında. Yukarıda belirttiğim gibi.

Bu iki resim arasındaki farklar gayet normal. 2000 click olupta 0 satış değil, benim sadece bir hesabımda 14 bin click yaptırıp 3 üye çıkardığım oldu. Sebebi ne? OPERATOR KURGULARI.

İnsanların sorunlarına daha nasıl yardımcı olayım. Mail attım. Sorunun varsa istersen ara istersen MSN den görüşelim dedim.

Kimseye küfür ettiğimde yok. Estağfurullah. Ama saçma sapan ve kanıtsızca "RİNGOFON SAYMIYOR" yorumlarından bıktım. İçinde şüphe olan kullanmasın kardeşim. Bende bir ringofon yayıncısıydım. Aynı düşüşleri bende yaşadım. Ama hiçbir zaman ringofon saymıyor demedim.

Dostum anlatamıyorum ben kimseye olayı. Ciddi derecede bunalıma girdim bu konu hakkında.

Ortada ciddi bir durum var. Adam RİNGOFON SAYMIYOR diyor. Çamur atıyor.

Gerekli mail bilgilendirmesi yapıldı. Bu mail hakkında forumda konuda açıldı.

Ben daha ne diyim. İçinde şüphe olan kullanmasın. Benim içimde şüphe yok ve kullanıyorum.

Konu hakkında birdaha da yazmak istemiyorum.

Saygılar.