önceden php 4, mysql 4 versiyonlu bir serverde barınan forum sitesini başka bir vps e taşıdım. taşıdığım vps php 5, mysql 5 sürümüne sahip. taşıdıktan sonra forumda veritabanı hatası alıyorum. forum vbulletin, forumda teknik olarak hiç bir sorun yok. forum açılıyor 10 dk sonra "The database has encountered a problem" hatası alıyorum.. bazen yarım saat hiç almıyorm bazen ise 5 dkda 5 kere alıyorum. aldığım hata ise

<!--
Database error in vBulletin :
mysql_connect() [&lt;a href='function.mysql-connect'&gt;function.mysql-connect&lt;/a&gt;]: Can't create a new thread (errno 12); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug
/home/duygu/domains/xxx.com/public_html/includes/class_core.php on line 274

serverin herşeyine baktım bir sorun yok. forumda da herseyi yaptım eklentileri kapattım , 3.6.4 dü 3.6.8 yaptım yine bir düzelme yok yine hata weriyor. ram den dolayı diye düşündüm ram 2 gb. bazen de cpu kullanımı %90 lara varıyor. bu sorunu nasıl düzeltebilirim özellikle sitenin yoğun olduğu saatlerde veriyor bu hatayı. eski panel plesk idi şimdiki kullandığım ise directadmin. yardımcı olursanız sevinirim