Forumda da bi ara adı çokca geçen ve bir sürü üyeliği bulunan arkadaş benide dolandırdı.
burda o şr*fzle ilgili bir sürü şey var : https://www.r10.net/e-gold-paypal-2co...zer-ayhan.html
Beni ise vbseo lisansı ile dolandırdı. Burada r10 Üzerinden satış yapıyordu bende ekledim 1 kere mi ne konuştuk o konuşmada anlaştık ve lisansı aldım. Ödemeyi Yaptım O da bana vbseo kullanıcı adını ve şifresini verdi. Bu şekilde lisansı almış oldum. Lisansı Aldıktan Tam Gün Sonra vbseo yönetiminden bir p.m geldi. P.M de Lisansımın iptal olduğu yazıyordu. Şaşırdım neden iptal olduğunu sorduğumda ise 2checkout.com sitesinden kredi kartıyla ödenen lisans ücretinin geri çekildiğini ve olayın artık onlardan çıktığını anlattılar. Fakat bi türlü ikna olamadım. Anlayamadığım bir kaç olay var

1. Ben Dolandırıldım mı ? ( Ki büyük bir ihtimalle öyle ). Evet ise Bu Noktada yapabileceğim bir şey var mı ( msn logları, banka dekontu, e-mail adresi vs. elimde mevcut. )

2. vbseo dan alınan bir lisansın parası geri nasıl çekilebiliyor ? öyle oluyorsa alırım ben bi lisans 4 ay kullanırım siteyi kapatacağım zaman parasını geri çekerim var mı böyle şey. Böyle birşey mümkünse niçin forumlarda 2. el vbseo lisansları satılıyor. Bunuda çözemedim ikilemde yamuldum kaldım.

Önerisi Olan ?