Merhaba,

Birkaç gündür bir form yapmaya çalışıyorum daha doğrusu formu yaptım sorunsuz çalışıyor fakat bu forma birde dosya ekleme özelliği koymak istiyorum. Mesela ziyaretçi iletişim için formu doldurdu ve eklemek istediği bir dosya varsa bu dosya resim olabilir yada bir text dosyası olabilir ekleyecek ve bu dosya yazdığı diğer form bilgileri bana mail ile gelicek yani herhangi bir dosyada bilgileri depolama yada veritabanında saklama durumu yok direk mail olarak bana geliyor ve bir bilgilendirme mailide karşı tarafa gidiyor. Formda bu yukarıdakilerin form ve gönderme kısmı tamam fakat bir türlü dosya ekleme özelliğini ekleyemedim. Birçok örnek denememe rağmen pek birşey anlayamadım daha başlangıç seviyesindeyim diyebiliriz. Bu formu ziyaretçiler görebilecek yani isteyen birisi gelip dosya ekleyebilir bu yüzden birazda güvenli bir kod olması lazım ve benimde şu anki bilgilerimle bu güvenliği sağlamam sanırım olanaksız çünkü bakıyorum birçok script dosyanın yükleneceği klasörün izinlerini 777 yapın diyor buda sanırım bir güvenlik açığı yaratabilir. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız beni bu konuda bilgilendirirse ve mümkünse bir aceminin anlayacağı dilden bir örnek verebilirse sevinirim.

Teşekkürler,